Te koop: Koning Willem III-Laan 2 – Blaricum

Op deze prachtige locatie, gelegen aan een fraaie lommerrijke en uiterst rustige laan, bevindt zich deze, aan de Blaricummer heide gelegen, vrijstaande semibungalow, met een schitterende aangelegde (bos)tuin op een totaal perceel van 5.160 m2. De achtertuin is gesitueerd op het zuid-oosten en omsloten door hekwerk, met directe toegang tot de heide. Deze villa heeft een woonoppervlak van ca. 352 m2 – een inhoud van ca. 1.423 m3 en bijgebouwen van ca. 93 m2.

De oprijlaan naar de villa is lang, waardoor de privacy van de woning gewaarborgd is. Naast de carport is een hobbyruimte, welke in gebruik is als privé-kantoor met toilet, pantry, vliering en zwembadapparatuur. In de achtertuin is een verwarmd zwembad (10 x 5) gelegen. De locatie van de villa is nabij een busstation en uitvalswegen, maar ook het centrum van Blaricum en Laren is binnen 5 minuten met de auto te bereiken.

Indeling: entree/vestibule naar zeer ruime centrale hal, voorzien van marmeren vloer, toiletruimte, wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, meterkast, kelder en doorgang naar eetkamer, master bedroom-vleugel, woonkamer en trap naar verdieping. De woonkamer is voorzien van een parketvloer, hoog plafond (3,50 mtr), open haard en drie dubbele openslaande deuren naar het knusse, op het zuiden gelegen, overdekte terras.

Verbonden met de living treft u de aangebouwde serre (2002). De gehele benedenverdieping is voorzien van dubbele openslaande deuren met roedeverdeling en louvredeuren naar het terras. De eetkamer met aansluitend de lichte keuken, is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De master bedroom heeft haar eigen walk in closet, badkamer met ligbad/jacuzzi, separate massage douche, wand en vloerverwarming, twee vaste wastafels, toilet en bidet. In de provisiekelder kan de wijnvoorraad middels een klimaatinstelling op temperatuur worden gehouden.

Vanuit de hal leidt een brede trap naar de verdieping. Hier bevinden zich nog twee ruime slaapkamers met dakkapellen, een badkamer met douche en dubbele wastafel, separaat toilet en zeer veel bergruimte.

De tuin met diverse terrassen is zeer gunstig gelegen. Enerzijds op het zuiden, zowel bij de woonkamer als de slaapkamer en anderzijds aan een separaat gelegen deel van de tuin, alwaar zich het zwembad bevindt.

Bijzonderheden:
– Alarm en camera installatie
– Zwembad met roldek
– Elektrisch hek
– Beregeningsinstallatie met eigen bron
Vraagprijs: € 2.275.000,- k.k. voorbehoud gunning

Kappelle Onroerend Goed – Laren

1251 RK Laren

Zevenend 7

Telefoon: (035) 531 17 74
E-mail: laren@kappelle.nl