Leve de lokale ambacht op zaterdag 16 september 2017

Museum Quarter Amsterdam is een gebied dat dagelijks wordt bezocht door een groot publiek. Van dagjesmensen uit eigen land tot toeristen vanuit de hele wereld. Lokale ondernemers willen nu ook hun eigen buren laten genieten van wat ze te bieden hebben. Daarom organiseren ze op zaterdag 16 september voor het eerst een eigen festival: Go local at Museum Quarter Amsterdam.

Museum Quarter Festival is een festival voor en door de buurt waar kunst, cultuur, fashion, lekker eten en drinken centraal staan en waar iedereen welkom is. Overdag zijn er diverse activiteiten, ook voor kinderen zoals bijvoorbeeld een optreden van Lucia Marthas Institute for Performing Arts en een schilderworkshop door het Van Gogh Museum. ‘s Avonds gaat het feest door met een ‘preuvenement’ van lokale food ondernemers onder het genot van jazzy tunes door jazztalent en beats van DJ Maestro.

Het festivalhart op het Museumplein is gratis toegankelijk. Met een VIP-kaart a €10 krijg je toegang tot vele extra’s zoals een bijzondere rondleiding door het Concertgebouw op plekken waar je nog nooit geweest bent. VIP-kaarten zijn hier online te bestellen of op locatie.

 

 

Deelnemers zijn o.a:

Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Oger, Gassan Diamonds, Van Gogh Museum, Conservatorium Hotel, Het Concertgebouw, Louwman Exclusive, The Seafood Bar en The Uptown Meat Club. Mediapartner: Pure Luxe Magazine.

OVER HET FESTIVAL

Datum: zaterdag 16 september a.s.

Locatie: Museumplein, Amsterdam (bij de museumvijver)

Tijd: 10.00-22.00 uur

Actuele informatie over programmering en kaartverkoop via museumquarter.com en via Facebookpagina van Museum Quarter.

OVER BIZ MUSEUMQUARTER

BIZ staat voor Bedrijven Investerings Zone. Een nieuwe stijl ondernemersvereniging.

Deze vereniging treedt op als belangenbehartiger voor de ondernemers en instellingen in het gebied en werkt nauw samen met bijvoorbeeld politie en de gemeente / het stadsdeel zuid.