Kerstmis lijkt ieder jaar iets eerder te beginnen. Met de zwartepieten-discussie en het versoepelen van de Sinterklaasfase, lijkt Santa z’n feest momentje steviger dan ooit tevoren in ieders agenda te staan. Met de komst van kerst wordt de creativiteit van ieder huishouden weer op de proef gesteld. Hier heeft Tom Harrington een oplossing voor gevonden: Harrington’s Christmas Decorators.

Harrington’s Christmas Decorators

Het versieren van je huis tijdens kerst is een tijdrovende klus. Het jaarlijks terugkerende feest vereist de nodige voorbereiding en intensief bezig zijn met de aankleding past eigenlijk niet in de overvolle planning. Tom Harrington bedacht hier de ultieme oplossing voor. Hij heeft een bedrijf opgericht dat er is om jou versier-stress volledig uit handen te nemen en alles van begin tot einde voor je te verzorgen.

harrington's christmas decoration Tom Harrington Pure Luxe

In september van het jaar begint de voorbereiding al. Iedere klant wordt uitgebreid doorgenomen en er wordt besproken wie welke wensen heeft. De versieringen worden rond november gerealiseerd en naderhand – in januari – komt Tom samen met de Harrington’s Christmas Decorators alles weer opruimen en gaan de spullen in een opslag.

harrington's christmas decoration Tom Harrington Pure Luxe

Het bedrijf bestaat sinds 2015 en dit jaar versieren ze ongeveer 20 huizen. Wanneer de kerstperiode voorbij is gaat het bedrijf alle fairs langs. Zo blijven ze op de hoogte van alle nieuwtjes en kunnen ze zich voorbereiden op de volgende kerst.

harrington's christmas decoration Tom Harrington Pure Luxe

Het klantenbestand bestaat uit zakenlui, voetballers en acteurs. Als jij ’t er voor over hebt, zal Tom Harrington vast ook bij jou langskomen. Het is een handige service, zeker wanneer je groots uit wil pakken tijdens de kerstdagen.

Bron: The Sun, Harrington’s Christmas Decorators