The Beachhouse is met zijn weergaloze uitzicht op zee en een vloeroppervlak van 1.031 m² één van de absolute topobjecten aan de Nederlandse kust. En wat voor villa! Compleet met parkeerkelder van 192 m², spectaculair inpandig binnenzwembad, whirlpool, sauna, lift en zelfstandig appartement annex gastenverblijf met lift, beveiliging met vrij uitzicht op zee. Met haar 11 miljoen euro is het momenteel zelfs de duurste strandvilla die in Nederland te koop staat.

Ontworpen in 1901 in Jugendstil stijl door architect 1901 en na geruime tijd als hotel in gebruik te zijn geweest, in 2010 onder architectuur gerestaureerd en met heel veel liefde, zorg en vakmanschap in oude glorie hersteld tot de imposante villa met een inhoud van 4.000 m³ die er nu staat, op de allermooiste plek van Noordwijk.

Interesse gekregen in het huis? Neem contact op via de website van R365.

Lees ook: Deze “Breathtaking” Megavilla van € 3.650.000 in ‘s-Gravendeel Heeft Echt Alles

Bekijk de volledige virtuele tour door de villa op de website van R365.

(Foto’s: Foto: TibiMedia / Bram van Eeden)