Wanneer het aankomt op een mooie ligging voor je huis, dan is een kustplaats een torenhoge favoriet. Los van het feit dat je er vrijwel altijd verzekerd bent van een prachtig uitzicht, is ook de zilte lucht een heerlijke realiteit. Dit huis aan de rand van de Mecox Baai is het perfecte voorbeeld van hoe zo’n huis er volgens ons dan uit zou moeten zien. Een geweldige ligging, met een prachtig uitzicht én een bijzonder design. 

Het Dune Road House kijkt uit over de Atlantische Oceaan

Aan de Bridgehampton kustlijn ligt dit modern vormgegeven huis. Met een prijskaartje van net geen 30 miljoen dollar vraag je je natuurlijk af wat er zo spectaculair is aan deze woning. Over het uitzicht hoeven we het niet te hebben – dat spreekt voor zich. Wat dit huis zo bijzonder maakt is de wijze waarop het vormgegeven is. De basis is een onderkomen dat vier verdiepingen telt. Op de begane grond is er ruimte voor maar liefst vier verschillende auto’s. Bovendien is er een oplaadpunt aanwezig voor het opladen van je elektrische auto.

dune road house huis woning bespoke real estate Pure Luxe

Op de eerste verdieping zijn vijf en-suite slaapkamers te vinden. Hier bevindt zich ook de Master bedroom, welke een badkamer voor hem én een badkamer voor haar heeft. Hier zijn tevens kleedkamers te vinden en een privé-terras. Op de tweede verdieping is de centrale woonruimte gesitueerd. Deze wordt van de buitenlucht gescheiden door een glazen wand die ruim 15 meter lang is. Wanneer je deze wand wegschuift kun je vertoeven in de buitenlucht op een terras dat ruim 300 vierkante meter telt.

dune road house huis woning bespoke real estate Pure Luxe

Het meest spectaculaire van dit gigantische grote huis is misschien nog wel het dakterras. Hier is namelijk niet alleen ruimte om te zitten, maar er is ook een zwembad aanwezig én een buitenkeuken. Kortom, je kunt op het dakterras gigantisch hard genieten van het 360-graden uitzicht én de nodige ontspanning. Een aspect dat dit toch al bijzondere huis, nóg aantrekkelijker maakt. Je zal er wel even voor in de buidel moeten tasten.

dune road house huis woning bespoke real estate Pure Luxe dune road house huis woning bespoke real estate Pure Luxe dune road house huis woning bespoke real estate Pure Luxe

Bron: Bespoke Real Estate