Men zegt wel eens dat je – naarmate je ouder begint te worden – je de rust van het beboste land steeds meer gaat waarderen. We kunnen ons daar wel iets bij voorstellen, maar we weten ook zeker dat iedereen de rust van de natuur wel waardeert bij het zien van deze villa. In Epse, een klein dorpje aan de grens van Gelderland met Overijssel, vinden we deze riante woning op een perceel van ruim 2.500 vierkante meter.

Wonen aan de Klembergweg 20 in een oase van rust

De drukte van de grote stad is iets waar je mee om moet kunnen gaan. Sommige mensen houden ervan, anderen verafschuwen ’t. Gelukkig is Nederland rijk aan stukjes grond waar de drukte passé lijkt en waar ontspannen en genieten het devies is. Deze villa in het Gelderse Epse is daar het perfecte voorbeeld van. Gezeteld in het prachtige ‘Epser Bos’ en omgeven door een grote lap grond is het hier gegarandeerd genieten in een omgeving die optimale privacy biedt.

villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe

Bij het betreden van het terrein valt het direct op dat de woning en de bijbehorende tuin van alle gemakken voorzien zijn. Zo wordt de toegangspoort elektrisch geopend (en gesloten uiteraard), is er een beregeningsinstallatie voor de tuin aanwezig en zijn er diverse natuurstenen zon- en schaduwterrassen te vinden. Het huis zelf kent 301 vierkante meter aan woonoppervlak en wordt gekenmerkt door een rieten dak.

villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe

Een overvloed aan ruimte en luxe

Wat direct opvalt bij het aanblik van het huis, is het feit dat er ongelooflijk veel raampartijen aanwezig zijn. Hierdoor ontstaat er binnenin de woning een prettige, natuurlijke lichtinval en heeft de bewoner evenals z’n gasten altijd uitzicht over de tuin en het bosgebied. Bij binnenkomst in de centrale hal valt het direct op dat de indeling van het huis zeer ruim is. Zo vinden we op de begane grond onder andere twee livings. Deze worden verbonden met elkaar door de centraal gelegen keuken. Uiteraard is deze voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur – dus aan mogelijkheden geen gebrek mocht je graag kokkerellen.

villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe

Op de begane grond is eveneens een slaapkamer te vinden en een ruime berging. Die laatste biedt plaats aan bijvoorbeeld een wasmachine en een droger. Overigens zijn de aansluitingen hiervoor aanwezig, maar is de berging ook prima met andere intenties te gebruiken. Om het geheel direct in verbinding te laten staan met de riante tuin zijn er meerdere openslaande deuren te vinden. Zo kun je in de zomerdagen perfect genieten van het weer zonder jezelf af te zonderen in een van beiden.

villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe

Op de bovenste verdieping vinden we onder andere een zeer luxe en ruime badkamer. Een grote slaapkamer en twee kleinere slaapkamers, met daarnaast nog een fitness-/kleedruimte. Vanuit de grote slaapkamer heeft men tevens toegang tot het balkon. Kortom, het huis leent zich prima voor iemand die op zoek is naar ruimte en plekken die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Er zijn diverse aspecten aanwezig die het aantrekkelijk maken om hier te wonen. Zo is het huis niet alleen voorzien van hypermoderne apparatuur, maar is er ook een verwarmd buitenzwembad aanwezig. Aan ieder detail is gedacht en er is gebruik gemaakt van de mooiste materialen om de omgeving zo aangenaam mogelijk te maken.

villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe

Overal aan gedacht, zodat je zorgeloos kunt genieten

Huizen van dit formaat en deze luxe vereisen natuurlijk een oplettend oog. Ook daar is aan gedacht. Het huis is voorzien van een camerabewaking-systeem met alarm, dat men op afstand kan bedienen via een app op je telefoon. Zo kun je je huis monitoren mocht je zelf op vakantie zijn. Ditzelfde geldt ook voor de toegangspoort, deze is eveneens te bedienen via een app. Het gehele huis is voorzien van een rieten dak en kent een uitstekende isolatie – energielabel B. Al met al een perfecte optie voor wie zoekt naar een luxe-oord waar je in alle rust je eigen ding kunt doen en van alle gemakken bent voorzien. Voor meer foto’s en informatie kun je natuurlijk terecht op Funda.

villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe villa gelderland epse klembergerweg Funda Pure Luxe

Bron: Funda