Er staan in ons kleine kikkerlandje genoeg mooie woningen te koop. Voor ieder wat wils uiteraard, in iedere prijsklasse. Mocht je nou niet direct willen kopen, dan ga je uiteraard kijken naar de opties rondom huren. Ook daar is er voor iedereen wat te vinden. In Amsterdam is het bovengemiddeld duur, maar dat maakt de mogelijkheden er niet minder op. Het zijn niet alleen bezemkasten die je kunt huren, er wordt ook een hoop moois aangeboden waar je wél een Weense wals kunt uitvoeren. Dit appartement aan de Singel in Amsterdam bijvoorbeeld. Het kost je maar €7500 in de maand om er je eigen paradijs van te maken. Koopje toch?

Appartement te huur aan de Singel

Wonen aan de grachtengordel in Amsterdam wordt door velen gezien als de ultieme plek. Tuurlijk, Oud-Zuid is er ook nog, maar de grachtengordel draagt volgens velen toch wat meer dat unieke Amsterdamse karakter uit. Daarnaast is het een plek waar nog veel oude pakhuizen staan, wat resulteert in een mooie omgeving om te wonen. Bovendien zorgt de originele bestemming van de meeste gebouwen ervoor dat de indeling heel ruimtelijk is en een grote hoeveelheid ouderwetse details kent.

appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe

Het appartement ligt op de tweede etage van een hoekgebouw, met ramen aan beide zijden. Om een indicatie te geven van de grootte van het onderkomen: je huurt maar liefst 310 vierkante meters. Het is een plek die werkelijk zeeën aan ruimte biedt. Ondanks het bewaard blijven van de unieke aspecten van het appartement, is het onderkomen ingericht met de meest moderne apparatuur. Zeker wanneer we praten over bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. In alles is gebruik gemaakt van de meest luxe en complete apparatuur.

appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe

Een gemeubileerd paradijs waar niets ontbreekt

Natuurlijk is een huurbedrag van €7500 een flinke zak geld die je maandelijks neer moet tellen, maar voor dit appartement is niets te gek. Het ontbreekt er namelijk aan niets. In totaal zijn er zo’n zeven kamers te vinden – waarvan vier slaapkamers (welke extreem groter zijn dan de gemiddelde kamer in Amsterdam). In eerste instantie zou je verwachten dat de hoeveelheid kamers meevalt ten opzichte van de oppervlakte. Toch is alles aanwezig wat je nodig hebt om hier als een paradijsvogel rond te struinen.

appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe

Het appartement heeft meerdere, zeer luxueuze badkamers met een bubbelbad, marmer en Romeinse beelden. Daarnaast is er een handgemaakte houten keuken aanwezig en heb je de beschikking over een volledig uit hout vervaardigde walk-in closet. Hier is ’t geheel nog niet af natuurlijk, er zijn meerdere aspecten die bijdragen aan de gigantische luxe die aanwezig is in ’t appartement. Denk dat aan een ongelooflijk grote boekenkast mét laddertje. Er zijn meerdere keukens aanwezig in het gebouw en in iedere ruimte kun je een voetbalwedstrijd organiseren – zoveel plek is er.

appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe

Op de foto’s ziet het er erg minimalistisch ingericht uit, maar daar kun je natuurlijk heel iets moois van maken. Er is ook nog een zwembad aanwezig in ’t gebouw en mocht het nodig zijn kun je twee auto’s kwijt op je eigen parkeerplaatsen. Wat dat betreft heb je hier echt alles wat je je maar kunt bedenken. De ruimtes zijn stuk voor stuk enorm praktisch en indien je daar behoefte aan hebt kun je het geheel volledig naar eigen smaak aanpassen.

appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe appartement singel amsterdam te huur Pure Luxe

Bron: Huurwoningen