Verjaardagfeestjes, iets waar vrijwel iedereen blij van wordt. Logisch ook wel, wanneer er iets te vieren is, voert ‘gezelligheid’ de boventoon. Zo ook bij Hertz Europe, het bedrijf viert namelijk een mijlpaal: 100 lentes. Een verjaardag die toch wel wat meer voeten in aarde heeft dan bijvoorbeeld de 33e of de 72e. Om dit feestje op gepaste wijze kleur te geven is Hertz Europe een samenwerking aangegaan met het Italiaanse sportwagenmerk Maserati. Het resultaat: een zeer speciale Maserati Levante.

Hertz creëert samen met Maserati een unieke Levante

De Maserati Levante is natuurlijk een SUV die je niet iedere dag tegenkomt. Bovendien is het Italiaans design en de krachtige Ferrari-motor een combinatie die gegarandeerd rijplezier bezorgt. Deze speciale Maserati Levante is uiteraard uitgerust met kenmerken die hinten naar de huiskleuren van Hertz. Bovendien zal de bolide op diverse vestigingen aanwezig zijn, zodat klanten door heel Europa kunnen genieten van dit stukje Italiaanse kunst. Bij Hertz-vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk zal deze speciale Levante beschikbaar worden gesteld voor klanten.

hertz europe maserati levante autoverhuur Pure Luxe

Michel Taride, Group President, Hertz Internationalzegt: “Om ons 100-jarig bestaan te markeren, zijn we gaan samenwerken met Maserati, één van ’s werelds meest prestigieuze autofabrikanten, en wij zijn heel trots om onze ‘100 Jaar Jubileum Levante’ te presenteren aan onze klanten in Europa. Dit zal elke reis heel bijzonder maken. Wij zijn ook trots om de Maserati Quattroporte en Ghibli te verhuren bij een aantal vestigingen in Europa.”

hertz europe maserati levante autoverhuur Pure Luxe

Rij Maserati bij de volgende Hertz-vestigingen

De Maserati Levante is beschikbaar bij de volgende Hertz luchthavenlocaties:

  • Duitsland (München en Frankfurt)
  • Frankrijk (Parijs CDG, Nice en Genève – Franse kant)
  • Italië (Rome FCO, Milaan Linate, Venetië en Olbia)
  • Spanje (Barcelona Airport, Malaga Airport)
  • Nederland (Amsterdam Schiphol)
  • Verenigd Koninkrijk (Londen Heathrow, Marble Arch (in het centrum)

* De uitvoering kan variëren per land

hertz europe maserati levante autoverhuur Pure Luxe

De Maserati Quattroporte en Maserati Ghibli zijn beschikbaar bij de volgende Hertz vestigingen:

  • Italië (De luchthavens van Rome, Milaan, Venetië, Olbia en Florence Airport)
  • Nederland (Amsterdam Schiphol)

Mocht je dus op zoek zijn naar een stijlvolle bolide om van A naar B te komen, dan is Hertz vanaf heden weer een aantal Italiaanse sportwagens rijker. Een mooie manier om samen met Hertz Europe het 100-jarig bestaan te vieren. Voor meer informatie kun je uiteraard terecht op de website van Hertz.