Feadship is een Nederlands merk dat gigantische jachten maakt. Het is opgericht om de export van Nederlandse jachten te promoten. Het merk maakt hoogwaardige superjachten vanaf 40 meter. Nu hebben ze een inkijkje in een van hun grootste creaties ooit getoond, een superjacht van maar liefst 93 meter. Het schip zal pas volgende lente echt worden getoond, maar nu hebben we alvast een eerste blik op dit superjacht kunnen werpen.

Het eindresultaat is bijna in zicht

Het schip werd deze week uit de constructie plaats in Kaag gesleept. In de komende maanden zal het verdere werk worden uitgevoerd, waaronder het toevoegen van een aantal balkons. De hele winter zal het schip nog worden bedekt, om in de herfst in volle glorie naar buiten te treden. We kunnen niet wachten totdat dit statige jacht volledig klaar is voor de open wateren.

feadship PURE LUXE

De standaard voor luxe jachten

Met een breedte van ruim 14 meter zal dit superjacht een nieuwe standaard zetten in de wereld van luxe jachten. Het interieur is van de hand van Micheal Leach Design, uiteraard in samenwerking met de scheepsbouwers. Dit zorgt voor een tijdloos en elegant exterieur met mooie lijnen. Het interieur is dan weer van Reymond Lengton, en dit straalt een en al luxe en klasse uit. Er wordt al vijf jaar aan het jacht gebouwd, door een samengesteld team van experts.

feadship PURE LUXE

Feadship belooft met dit schip de grenzen van luxe opnieuw te definiëren. Hiervoor is dan ook de hele wereld afgestruind op zoek naar de beste materialen en onderdelen. De toekomstige eigenaar van het schip krijgt de beschikking over een IMAX theater, een helikopter platform en vier luxe VIP suites. Bij deze suites horen gigantische tv’s, en het aanbod tot verschillende sporten. Hieronder vallen onder andere golf, basketbal, volleybal en voetbal.

 

Bron: Feadship