Al sinds jaar en dag ontfermt Brabus zich over het wel en wee van de Mercedes’ snelste bolides. De tuner staat erom bekend het toch al zo gepeperde AMG-concept vaak net even over het randje te tillen, wat resulteert in creaties waar je soms gewoon bang van wordt. Nu de G-klasse toe is aan opvolging besloot Brabus nog één keer groots uit te pakken en wat daaruit volgde was deze Brabus 700 4×4 Final Edition.

Brabus goes out with a ‘BANG’

Aangezien er een nieuwe Mercedes ‘G-Wagon’ G-klasse aan zit te komen, besloot Brabus nog maar eens goed afscheid te nemen van het huidige model. De Brabus 700 4×4 Final Edition kenmerkt zich door een speciaal wit-zwart kleurschema, wat enkel voor deze uitgave is ontwikkeld. De Twin-Turbo V8 in deze prachtige terreinwagen bezit 700pk. Hiermee sprint je van 0 naar 100km/u in slechts 5 seconden.

brabus 700 4x4 final edition gklasse Pure Luxe

Een rappe prestatie voor een auto van dit kaliber. Uiteraard heeft de G-klasse extreme kenmerken die we gewend zijn van Brabus. Er zullen slechts 10 stuks geproduceerd worden, dus mocht je interesse hebben moet je snel zijn. Een gelimiteerd exemplaar kent natuurlijk z’n prijskaartje: €210.000. Een smak geld, máár dan heb je ook wel een paradepaardje te pakken.

brabus 700 4x4 final edition gklasse Pure Luxe brabus 700 4x4 final edition gklasse Pure Luxe