De Ferretti Yachts 920 ”Tai He Ban” heeft alles wat je als eigenaar van een jacht maar kan wensen. Oogverblindend design, luxueuze inrichting en alle opties aanwezig. Het jacht heeft dan ook het stempel ‘drijvend penthouse’, en dat is geheel gerechtvaardigd. Mocht je op zoek zijn naar een jacht en wat centen overhebben, of gewoon wat inspiratie op willen doen, zoek dan niet verder.

Imposant en dynamisch uiterlijk

Ferretti Yachts staat erom bekend altijd groter en innovatief te denken en dit jacht is het symbool van het 50-jarige jubileum. Het jacht is een maxi-flybridge model met een uiterlijk dat met name opvalt om zijn imposante en dynamische lijnen. Zowel het exterieur als het interieur is wederom ontworpen door Ferretti Yachts in samenwerking met Studio Zuccon International Project. Het bevat een aantal entertainment ruimtes die zowel ruimtelijk als relax zijn. Wat het jacht verder bijzonder maakt is het geavanceerde interieur, en het eerste exemplaar was dan ook al snel verkocht aan de huidige eigenaar.

jacht PURE LUXE

Alle ruimtes stralen warmte en toegankelijkheid uit

Wanneer je het jacht binnentreedt op het hoofddek, straat alles warmte uit. Alle ruimtes geven je een gevoel van thuiskomen en het interieur is van de lobby tot de entertainment ruimte elegant. Dit geeft je het idee in een penthouse te zijn in plaats van op een jacht. De eetkamer heeft een antraciet-eiken parketvloer en is verder afgemaakt met walnoot hout in chocola kleuren, met af en toe een andere kleurtoon als afwisseling. De grote eettafel is omring door acht luxe crème kleurige stoelen. Wanneer je doorloopt naar de boeg van het schip kom je bij de entertainment ruimte, die door het vele glas veel natuurlijk licht binnenkrijgt.

jacht PURE LUXE

Het dek heeft alles van een luxe beach club

De luchtbrug achterop het schip geeft de gasten een panoramisch uitzicht over zee. Op het dek is ook de lounge ruimte, die leidt naar een buiten tafel om te dineren. Hier staan twee grote sofa’s en banken met verstelbare leuningen, en grote koffietafels. Dit alles kan, mocht je dat willen, worden afgeschermd door grote zonnedoeken. Via het platform achteraan kunnen gasten in en uit zee komen, of gewoon relaxen alsof je een eigen beach club hebt. Ook de crew komt niets tekort, met twee dubbele cabines en eigen badkamer. Er kan ook worden gekozen voor een andere indeling, met de cabine voor de kapitein onder het voordek.

jacht PURE LUXE

Het toppunt: de suite

De suite, waarin de eigenaar zal verblijven, heeft een metropolische stijl en is uiteraard ingericht naar de laatste trends. Het bed is zo ontworpen dat het lijkt alsof het drijft, geheel in lijn met het jacht. Hieromheen staat meubilair en de grote ramen geven voldoende natuurlijk licht. De luxe badkamer is iets hoger gelegen en is van alles voorzien. Een grote inloopkast maakt de suite aan boord van het jacht compleet. Zelfs de technische kamer is futuristisch ingericht, met oog voor detail. Het jacht is in verschillende uitvoeringen beschikbaar, zowel qua indeling als motoropties.

Bron: Luxuo