Ajax wist gisteren in eigen huis met 4-1 van FC Utrecht te winnen, terwijl PSV met 1-0 onderuit ging in Alkmaar bij AZ. Het gevolg: Ajax is kampioen van het seizoen 2018/2019. Al is dat niet helemaal waar, mocht PSV woensdag namelijk 14x kunnen scoren, dan kan de schaal alsnog in Eindhoven terechtkomen. Het lijkt hoogst onwaarschijnlijk. Hoe dan ook, met de titel hebben de Amsterdammers een uiterst succesvol seizoen achter de rug en dat weet ook veteraan Klaas-Jan Huntelaar. Om dat ’te vieren’ heeft hij zichzelf beloond met een optrekje in Oud Zuid.

Klaas-Jan Huntelaar koopt drie-laags bovenhuis in Amsterdam Oud Zuid

Huntelaar is dit seizoen de meest effectieve voetballer als het aankomt op scoren. De rasechte spits heeft de minste minuten nodig om een goaltje te maken en dat maakt dat hij nog lang niet afgeschreven is. Het is zonder twijfel een belangrijke spil geweest in de huidige successen van de Amsterdamse voetbalclub. Als gevolg van die successen lopen de Ajacieden niet alleen allemaal rond met mooie horloges, maar bezitten ze ook nog eens mooie optrekjes.

appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe

Zo wisten we jullie eerder al te melden dat Matthijs de Ligt een bijzonder appartement heeft gekocht in Amsterdam en nu heeft ook Klaas-Jan een nieuw optrekje gekocht. Het drie-laagse bovenhuis in Amsterdam Oud Zuid heeft maar liefst €1.700.000 gekost. Een bedrag dat Huntelaar volgens ingewijden volledig uit eigen tas heeft betaald.

appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe

Het appartement heeft een woonoppervlak van 225 vierkante meter. Er is ruimte voor 4 slaapkamers en 1 badkamer. Daarnaast is het appartement voorzien van alle inbouwapparatuur en is er een dakterras van 32 vierkante meter aanwezig. Bovendien is er op de bovenste verdieping nog een studio aanwezig, welke dus als losse woonruimte beschouwd kan worden. Blijkens de foto’s kunnen we niet anders stellen dan dat Klaas-Jan een prima keuze heeft gemaakt – in het toch al zo chique Oud Zuid.

appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe appartement amsterdam oud zuid klaas-jan huntelaar Pure Luxe

Bron: Bekendeburen