De Gumball3000 editie 2019 is al eventjes aan de gang. Jaarlijks kijkt menig autoliefhebber vol verwachting uit naar één van ’s werelds meest bijzondere rally’s, daar het de verzamelplek is voor de meest exotische bolides, uitgedost in een bijzondere ‘wrap’. Ook dit jaar doen er weer diverse Nederlanders mee, waaronder het koppel Dj Afrojack en Jeroen van den Berg. Beiden niet onbekend in de wereld van supercars en ook ditmaal weer opvallend aanwezig. Met twee Bugatti’s welteverstaan.

Een Bugatti Veyron gebroederlijk naast een Bugatti Chiron, klaar voor de Gumball3000

Dj Afrojack is geen onbekende als ’t gaat om supercars, de beste man (in het dagelijks leven Nick van de Wall) bezit meerdere bolides. Zo hebben we al eens geschreven over z’n verzameling, die alles behalve bescheiden is. Jeroen van den Berg is eveneens geen vreemde als ’t gaat om snelle bolides, daar hij in ’t dagelijks leven z’n kost verdient met het voorzien van de meest exclusieve auto’s voor de rijken in Nederland – en daarbuiten.

dj afrojack jeroen van den berg gumball3000 bugatti veyron chiron Pure Luxe

Foto: JD Customs.

In deze editie van de Gumball3000 zal Afrojack zijn Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse inzetten, terwijl Jeroen van den Berg met een Bugatti Chiron meedoet. Beide bolides zijn voorzien van een niet te missen blauwe camouflage-wrap, met oranje accenten. Een kleurschema dat verzorgd is door JD Customs. De wrap is voor sommigen misschien niet ‘nieuw’ en dat klopt. Eerder al werd de Mercedes van JD Customs eigenaar Jordy Dost al in een dergelijk jasje gehesen.

dj afrojack jeroen van den berg gumball3000 bugatti veyron chiron Pure Luxe

Foto: JD Customs.

dj afrojack jeroen van den berg gumball3000 bugatti veyron chiron Pure Luxe

Foto: JD Customs.

dj afrojack jeroen van den berg gumball3000 bugatti veyron chiron Pure Luxe

Foto: JD Customs.