Als het gaat over New York, dan kunnen we verhoudingsgewijs spreken over dezelfde jackpot-prijzen als Amsterdam, wanneer het gaat om een stukje vastgoed. Een miljoentje meer of minder doet dan ook nog maar zeer sporadisch een wenkbrauw fronsen als het gaat om The Big Apple. Toch weet zelfs New York ons zo af en toe te verrassen met woningen die alle extremen voorbijstreven. In dit geval betreft het een aankoop van enkele verdiepingen.

Aan 12 East 63rd Street in New York, daar is ’t te doen

Wat koop je dan voor die kleine 60 miljoen euro? Nou, logischerwijs betreft het een woning met een lift, want een miljoenenpand zonder lift – dat bestaat niet in New York. Daarnaast heeft praktisch iedere verdieping z’n eigen thema. Zo is er een verdieping volledig ingericht om te functioneren als allesomvattende Spa- en Wellnessruimte.

Uiteraard bevat de woning tevens enkele zeer ruime en luxueuze gastverblijven en – indien de Spa-verdieping niet goed genoeg reinigt – is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse zeer complete, luxe badkamers. Natuurlijk kun je ook van het uitzicht (lees: de wolkenkrabbers) genieten, vanaf je dakterras. Er is werkelijk aan alles gedacht in de woning. Bekijk de video maar en oordeel zelf of het €59.000.000 waard is.