De mensen die ons Instagram-kanaal volgen, zullen vast en zeker bekend zijn met de nieuwe Bentley Continental GT. We maken er namelijk geen geheim van dat het een favoriet is hier bij Pure Luxe. Het was dan ook allang beklonken dat wij vroeg of laat in een exemplaar zouden rijden om daar een indruk van te geven. Met wat hulp van VDM Cars kregen wij de sleutels van een fonkelnieuwe Bentley mét W12 en dat was alles behalve saai kunnen we jullie vertellen.

De Bentley Continental GT is dé luxe bolide voor alle momenten

Een Bentley is – samen met Rolls-Royce – voor velen dé ultieme luxe bolide. Het is de limousine die van werkelijk iedere denkbare optie is voorzien, maar tevens gemaakt is om menig auto de achterlichten te laten zien bij het plaatselijke stoplicht. Met de 6.0-liter W12 onder de kap weet je zeker dat het een auto betreft met supercar ambities. En dat is dan direct wat ons zo aanspreekt aan deze nieuwe Bentley – een veelzijdige auto, op praktisch ieder vlak superieur. Kijk zelf maar: