Oprichter van coffeeshop-keten The Bulldog: Henk de Vries begon met dealen tijdens het eerste popfestival van Nederland in het Kralingse bos, 1970. Dit was het Nederlandse antwoord op Woodstock, maar markeerde ook het begin van de Nederlandse gedoogwet. Anno 2020 is hij een zeer succesvol man en heeft hij met zijn coffeeshops zelfs een plek weten te bemachtigen in de Quote-500.

Coffeeshop The Bulldog

Onderhand is The Bulldog veel meer dan ‘slechts’ een coffeeshop. Er zijn vertakkingen in de vorm van een café, souvenirwinkel en een hotel – ook in Canada. Met het geld wat hij daar allemaal mee heeft binnengehaald, wist hij deze knappe villa op te kopen. Maar aan alles komt een eind en zo ook aan zijn tijd in zijn Castricumse villa.

The Bulldog

 

640 vierkante meter aan woonruimte

Laten we het hebben over het luxueuze ‘optrekje’ die heeft laten inrichten door Monique des Bouvrie. De villa telt in totaal 640 vierkante meter aan woonruimte, maar dat is niet eens zóveel in vergelijking tot het 3.130 vierkante meter grote perceel. Je komt het terrein op via één van de twee toegangspoorten, vanuit daar rijd je een prachtig stuk grond op, omringt door veel natuur.

Henk de Vries

Zodra de garagepoort voor je opengaat, wordt je geconfronteerd met de zeeën aan ruimte. In totaal passen er zes auto’s in de garage. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om vanuit de garage met de trap naar de hal te gaan, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan – de villa bevat namelijk zelfs een lift. Vanuit de lift loop je de glansrijke hal rechtstreeks richting de woonkamer, compleet met lederen witte pornobank.

Woonkamer

De degelijke natuurstenen zijn een terugkerend thema door de hele woning en grote ramen laten veel licht binnen. Alles bestaat uit strakke lijnen, effen kleuren en kleurrijke accenten. Verder vind je erbinnen drie slaapkamers, twee badkamers en een binnenzwembad. En zoals elke degelijke villa tegenwoordig compleet met thuisbioscoop.

Vraagprijs is niet zomaar wat

In de luxe-afdeling zit het dus wel gesmeerd, maar daar staat natuurlijk wel een behoorlijke som geld tegenover. De oprichter van The Bulldog heeft zijn designvilla namelijk de mark op gezet voor het tamelijk hoge bedrag van €3.300.000. Maar dan heb je wel een schitterende villa in een omgeving tussen zee, strand, duinen en water. Check hieronder de foto’s of voor alle info klik op de link hier.

Tuin The Bulldog Bioscoop Badkamer Dak The Bulldog Ha;;