Gesitueerd op een berg in het Spaanse Valencia, ligt deze stijlvolle designer villa. In een van de meest gevestigde urbanisaties van deze stad, is Casa de la Cantera ontstaan ​​uit de extreme omstandigheden van het terrein met de bedoeling om de helling te beklimmen om uitzicht te krijgen op het landschap. Zo presenteert Ramón Esteve, de schepper van dit ontwerp, dit prachtige huis, een architectonisch monument van Los Monasterios.

Villa op een heuvel in Valencia

Het staat zoal te beschikking om te kopen of om huren, dit unieke pand met uitzonderlijk uitzicht, gebouwd in 2017, met 610 m2 bebouwde oppervlakte en 1.192 m2 grond; waarin 400 m2 goed onderhouden tuin is inbegrepen. Het huis is verdeeld over 3 verschillende hoogtes vanaf de heuvel, plus de kelder. De villa is buitengewoon comfortabel om te betreden en is het unieke karakter ervan duidelijk waarneembaar.

Valencia

De bovenste verdieping wordt benoemd als ‘dagruimte’; een open ruimte met spectaculair uitzicht en zeer licht, waar de woonkamer, de eetkamer en de keuken plaatsvinden. Een toilet, de lift en het spectaculaire terras, waartoe toegang is vanuit elk van de ruimtes, maken deze verdieping compleet. Het terras is voorzien van een buitenhaard en een infinity pool met transparante vloer die zijn reflecties projecteert op de benedenverdieping.

Valencia

Op het tussenliggende niveau treffen we de hoofdslaapkamer met kleed- en badkamer met douche, inclusief Turks stoombad. Daarnaast twee tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamers. Ze bieden allen toegang tot het terras en een bevoorrecht uitzicht. We markeren ook de trap en het prachtige retro-verlichte marmerpatroon in de master bedroom.

Op de benedenverdieping vinden we twee tweepersoonsslaapkamers met wederom een eigen badkamer, uitgebreide fitnessruimte, was- en serviceruimte met eigen appartement met badkamer én keuken. Zowel de gastenkamers als de exclusieve fitnessruimte verlenen toegang tot een terras verbonden met de tuin. Ten slotte is er nog een kelder aanwezig die rustplaats biedt voor 4 auto’s.

Vraagprijs

De woning is gelegen in Los Monasterios, gelegen in het natuurpark Sierra Calderona, op ongeveer 20 minuten rijden van de binnenstad. Het heeft 24 uur per dag privé-bewaking en een exclusieve country-club, op 5 minuten lopen van de villa. Met tal van sportfaciliteiten, verschillende zwembaden, restaurants, barren en terrassen. In totaal een kostenpost van €3.900.000. De verkoop gaat via Sotherby’s, kopen of huren kan je via de link hier.

Valencia