Vaak wordt Lelystad weggemoffeld en nog weleens vergeten. Toch zijn er ontzettend mooie huizen te koop in het jongste gebied van ons kleine land. Deze artistieke villa is gelegen in een van de mooiste en groenste villawijken van Lelystad: “het Jagersveld”. Zoals ik al zei ‘kantoorpand’, geeft dit huis je ook een werk sfeer, wat voor sommige misschien een minpuntje is. 

De villa ligt dicht bij een bos en bestaat uit ongeveer 1850 m2. Met de tuin en de extra ruimte om het huis heeft het nog eens een oppervlakte van 567 m2 extra. Het huis heeft een ontzettend grote oprit met parkgelegenheid voor vier auto’s en een parkeergarage van circa 130 m2. In de parkeergarage kunnen zes auto’s ruim geparkeerd worden. Voor autoliefhebbers is ruimte hier geen gebrek.

De kantoorvilla heeft 2 verdiepingen met meer dan genoeg ruimte. Er zitten namelijk 8 slaapkamers in de villa. Dat mag ook wel als je bekijkt dat aan de eettafel 14 gasten kunnen aanschuiven. Je kunt samen met de familie de feestdagen thuis vieren en daarnaast kan je ze nog een slaapplek aanbieden ook.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Twee van de drie slaapkamers hebben een “walk in closet” en over de hele lengte van de slaapkamer een bureau.

De vloer op de eerste etage is van bamboehout. En deze “Aziatische touche” is ook terug te vinden in de bamboehouten deuren door het hele huis heen. Op deze verdieping is er ook een ‘chill’ of ‘recreatie’ kamer, deze kamer is inclusief bioscoop met surround geluidsinstallatie. 

Wijnkelder

Volledig ingerichte wijnkelder voorzien van lavastenen flessenschappen met klimaatbeheersing. De kelder is daarnaast voorzien van een luchtverversingssysteem om de wijnen ook op goede temperatuur te houden.

Tuin

De tuin is ontworpen door een architect en is gelegen op het zuiden, een goede ligging wat betreft de zon. De tuin is volledig verlicht en er is een groot terras met een buitenkeuken aanwezig. Voor deze prijs mag er bij deze villa in Lelystad natuurlijk ook geen zwembad ontbreken. Nabij het zwembad is er een aparte ruimte met een douche, toilet en niet te vergeten: een jacuzzi. 

Voor een vraagprijs van 1.945.000 euro is dit huis van jou. Interesse? Klik dan hier en neem een kijkje.