Wonen in of dicht bij de natuur iets waar veel mensen slechts van kunnen dromen. Natuurlijk bestaan er wel woningen midden in het bos of heel dicht bij de bossen maar dat is niet wat de architecten van deze villa verstaan onder ”in de natuur”. De architecten van deze woning hebben deze villa absoluut één met de natuur gemaakt. Prachtige lichtinval van alle kanten en fantastische aardse materialen en kleuren.

Omringd door espenboomgaarden en nationale bosgebieden, omhult het Laurierhuis de woonruimtes in zijn parkachtige omgeving. De 340 vierkante meter grote woning is ontworpen door Eigelberger Architecture and Design. De woning vult zijn ruige omgeving aan met rustieke houten bekleding aan de buitenkant. Het minimalistische witte interieur is voorzien van 4 slaapkamers, drie volledige badkamers en een televisie kamer. De Europese houten vloeren, en 12 voet plafonds lopen door het hele huis, prachtig.

 

De keuken van de villa is uitgerust met alle nodige apparatuur. Om te profitren van het landschap heeft het huis weinig betonnen muren maar is er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van glas. Het uitzicht op Aspen Mountain maakt deze woning echt één met de natuur. De woning is omringt door groen maar dit behoort helaas niet tot het perceel van de eigenaar. De woning is wel voorzien van terrassen die bijna het hele huis doen omringen. Genoeg mogelijkheden tot buiten zitten dus.

lichte villalichte villa

Natuurlijk heeft de woning ook mogelijkheid tot het parkeren van een aantal wagens. De eigenaar en zijn vrouw kunnen beide prima hun wagen mee nemen, want het huis heeft een ruime garage met plek voor twee wagens. Voor de gasten is er overigens in deze lichte villa ook voldoende parkeergelegenheid.

lichte villa

Hoe veel deze woning kost is onbekend maar het zal zeker niet over een redelijke prijs gaan. Naar verwachting gaat deze woning voor ruim over de 1.000.000 euro. Maar dan woon je wel in deze lichte villa midden in de natuur.