De wereld is dit jaar gefixeerd gebleven op Michael Jordan. Of het nou gaat om zijn schoenen die hij droeg in de ’91 Finals of zijn meest opmerkelijke bezittingen. Wederom vindt Jordan weer de wereldwijde pers, dit keer met een zeer exclusieve golfbaan.

Golfbaan Michael Jordan

Michael Jordan staat bekend om zijn kunsten in de lucht en die lijn trekt hij door met zijn nieuwe golfclub. Van Air Jordan’s naar Air-drones. Michael Jordan heeft de Grove XXIII geopend, zijn ultramoderne privé-golfbaan. Wie wist dat een basketballegende zo dol kon zijn op een andere sport; iedereen die de cursus haalt, zal ongetwijfeld getuige zijn van de liefde! deze privé 18-holesgolfbaan combineert de beste conciërge-technologie.

Gasten zullen aan de ontvangende kant staan ​​van wat ‘luchtverfrissing’; wat betekent dat bestellingen van eten en drinken bij deze nieuwe ultrachique golfclub de hele dag door worden bezorgd via drones. Hetzelfde geldt voor de diverse alcoholische dranken. Het is geen geheim dat golf een spel voor de rijke man is, maar de niveaus van luxe en de extra service die op deze golfbaan worden verleend, zijn echt overtreffend. Wat met caddies die hun eigen scooters krijgen om vooruit te racen en te helpen bij het opzetten van shots, tot een sigarenroller in het clubhuis, de behandeling is zeker zo luxe als maar kan.

Grove XXIII

De Grove XXIII is een super exclusieve club, met iets minder dan 100 leden die toegang krijgen tot 18 holes. Degenen die buitengewoon goed spelen en adelaar op de zesde hole krijgen een ring ter herdenking van de zes kampioenschappen van Jordanië. Deze ultramoderne privé-golfbaan bevat ook een clubhuis van 15.000 vierkante meter- compleet met kleedkamers, talloze loungeruimtes en een golfshop.