Compleet met een helikopter en twee zelfrijdende Audi EV’s, dit futuristische 70 meter lange expeditiejacht is geschikt voor een miljardair die het onbekende wil verkennen. Kyron Designs expeditie-superjacht Nzuri is alles wat je verwacht van een gemene machine van dat kaliber. Ontwerp, prestaties, snelheid en kracht zijn allemaal aanwezig in dit imposante gevaarte.

Nzuri superjacht

Het maakt een indrukwekkende eerste indruk met een sterke stalen romp en een gedeeltelijke bovenbouw van glasvezel. Het jacht, voorlopig een concept, zou een geschatte maximumsnelheid hebben van 22 knopen en een bereik van 4.000 zeemijlen indien gebouwd; het is inderdaad uitstekend om naar de verste uithoeken van de planeet te reizen, van de kille poolgebieden tot de ongerepte Galapagos-eilanden.

Superjacht

De bovengenoemde kenmerken worden verwacht van alle superjachten. Dat is hoe ze de titel in de eerste plaats verdienen, maar wat Nzuri onderscheidt, is de ruimte om een ​​paar zelfrijdende Audi EV’s op te slaan die nog niet zijn uitgebracht. Het superjacht heeft een weelderig interieur door gebruik van premium hout en veel marmer.

Superjacht

Het ruime superjacht heeft 10 hutten, die plaats bieden aan 20 gasten en het resterende cabinepersoneel. Het hoofddek is een grote ruimte met een bar en uitgaansgelegenheden; het is een uitgestrekte ruimte die groot genoeg is om twee Audio Quattro AI-voertuigen te huisvesten. Volgens de maker is het hart van het superjacht echter de cirkelvormige lounge met een schilderachtig uitzicht op de oceaan, een ingetogen decor en op maat gemaakt meubilair, dat overdag dienst doet als zithoek en verandert in een nachtelijke eetkamer.

superjacht

De pracht en praal van het jacht is écht waar te nemen in suite van de eigenaar, die een eigen speciaal terras en een badkamer met inloopdouche, bad en sauna omvat. Dezelfde ervaringen worden aangeboden op het hoofddek, waar een extra groot zwembad ook dienst doet als “touch and go” helikopterplatform. En een zonnedek fungeert als ontspanningsruimte met een jacuzzi en een schilderachtig uitzicht op de oceaan.

Gastverwelkoming

Wat betreft het ontvangen van gasten aan boord van de Nzuri, zijn er talloze manieren; verschillende intieme ruimtes voor gesprekken, jacuzzi’s en zwembaden om wat plezier te hebben onder de zon. Daarnaast is er een royale strandclub compleet met een tweede bar, ligbedden en intrekbare dekken. Voor degenen die serieus plezier willen hebben met de volle zee, beschikt het superjacht over een garage met de mogelijkheid om twee tenders (onderhoudsschepen) en zes jetski’s te houden.

superjacht voorkant Nzuri