Het heeft meer weg van een paleis, maar is toch echt bedoelt voor de particulier. Het meest verbazingwekkende architectonische meesterwerk van Dallas. Een indrukwekkend voorbeeld van het reserveren en koesteren van tijdloos design in de moderne tijd, waarbij kosten noch moeite werden gespaard. Bijna een hectare aan wuivende palmbomen en verder een overschot aan weelderig groen in de bewaakte Kings Gate.

Indeling van het paleis

Het werd afgeleverd in 2015 en zit bomvol aan mediterraanse stijlelementen. De vorstelijke villa ligt hoog met adembenemend uitzicht op de zonsondergang. Het huis zelf bevat 6 Ritz-Carlton-achtige slaapkamersuites, 6 volledige en 3 halve badkamers. Verder nog 4 woonkamers (waarom ook niet?), 2 keukens en 3 vuurplaatsen .

Paleis

Qua entertainment kom je ook niks te kort. Er is bibliotheek met 2 verdiepingen aanwezig. Een theater met 15 zitplaatsen, gameroom, lift, speelhal, discotheek met DJ-booth, fitnesszaal, sauna, cabana, zwembad en een spa.

Paleis

De architectonische details zijn fascinerend en de term royaal valt hier perfect op z’n plek. Italiaanse fluwelen gordijnen, doorschijnende muurschilderingen. Vervolgens opvallende gemotoriseerde Swarovski-kroonluchters. Kortom: het toppunt van schoonheid komt hiermee wel erg dichtbij.

De vraagprijs voor de vorstelijke plaats van onderdak ligt op $7,199,990. Oh, daar komen nog wel de ‘verenigingskosten’ van $1,850 bij kijken. Lang niet gek, zeker wanner je het vergelijkt met optrekjes uit deze zelfde prijsklasse.

Paleis tafel Satijn paleis living Bed Paleis Bios Paleis Paleis