Conor McGregor vond een jacht dat matcht met zijn supergrote zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen kreeg er afgelopen weekend hard van langs door Dustin Poirier tijdens UFC 257 in Abu Dhabi. De Ier kan bijkomen van zijn gevecht – en opgelopen fysieke mankementen – op het dek van deze superjacht.

Conor McGregor huurt peperdure jacht

Hij heeft al een eigen jacht – een Tecnomar Lamborghini 63 -, maar die was blijkbaar niet groot genoeg voor zijn wilde plannen. Het gigantische schip waarop hij aankwam voor het gevecht-  Moonlight II – lag in het zicht van Etihad Arena, waar McGregor later in vergelijkbare stijl gezien werd bij het Yas Island-jagershotel. Daar arriveerde hij in zijn gloednieuwe Rolls-Royce.

Moonlight beschikt over ’n verbazingwekkende lijst met luxe voorzieningen, waaronder 18 hutten, 36 bemanningsleden, een gezondheids- en schoonheidscentrum, volledig uitgeruste fitnessruimte, eigen masterdek met jacuzzi en zelfs een riante 3D-bioscoop.

Daaraan toegevoegd de verbluffende keuken, onberispelijke service, weelderige interieurs met een Grieks thema die perfect geschikt zijn om op grote schaal te entertainen en teakhouten dekruimte die zon en schaduw biedt, waar je ook bent, en je hebt alles in huis voor een onvergetelijke gelegenheid. Maar voor McGregor zal dit een week als alle andere betekenen.

Op de 91.4 meter kan hij zonnebaden op het privéterras van de eigenaar, een strandclub met bar en een intiem balkon voor twee, evenals stabilisatoren die voor comfort aan boord zorgen, zowel op zee als wanneer de sloep voor anker ligt.

Kapper en schoonheidsspecialiste aan boord

Er is ook een prachtig vernieuwde spa met massage, stoombad en sauna, een schoonheidssalon met een gediplomeerde kapper en schoonheidsspecialiste en een medische faciliteit. Train in een volledig uitgeruste fitnessruimte of pomp de adrenaline op in het RYA-geregistreerde trainingscentrum met zijn selectie waterspeelgoed.

De superjacht is naar verluidt te huur is vanaf maar liefst €695.000 per week. De kosten wisselen per seizoen. In de winter kost het je €645.000 per week.

Conor McGregor-1 Conor McGregor-1 Conor McGregor-1 Bed 3D