We durven de claim wel te maken dat de Porsche 911 één de meest complete sportwagens ter wereld is. Eén van de weinige nadelen is dat veel mede stervelingen tegenwoordig ook al Porsche 911 onder hun derrière hebben en je wil je natuurlijk wel onderscheiden van de rest. Met de TechArt-editie van DJ La Fuente zit dat wel snor. Die overigens nu te koop staat.

TechArt 911

La Fuente is een Nederlandse DJ met een duidelijke voorliefde voor Porsche en op die regel is de 992 is geen uitzondering. Deze sportieve bak verkoopt wereldwijd zeer goed, dus ook deze TechArt-uitvoering zal hoge ogen gooien. De Duitse tuners hebben een aantal upgrades in de aanbieding. Waaronder een performance-kit die 510 pk en 610 Nm realiseert. Daarmee doet ‘ie er slechts 3,2 seconden om de 100 km/u te bereiken. De top topsnelheid komt uit op 314 km/u.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door La Fuente (@djlafuente)

TechArt is een tuner die al jarenlang zich bezighoudt met het optuigen van Porsches. Deze tuner ervoor dat de Duitse sportwagens het maximale potentieel wordt behaald en altijd een uniek model vers van de pers komt rollen. Zo heeft de aangeboden bolide van La Fuente bijvoorbeeld TechArt Daytona II-velgen. Aan de voorzijde 20″ en achter 21″.

La Fuente 2

Er is een manhaftige bodykit op deze TechArt 911 gemonteerd. Met ‘n opvallende en kenmerkende spoiler, skirts, splitter en en dakspoiler. Voor een betere stance zit er een TechArt sportonderstel onder, waardoor de 992 nog even wat lager op de grond ligt. Qua interieur zijn er speciale sportpedalen in gemonteerd en een sportstuurwiel.

DJ La Fuente

DJ La Fuente zette onlangs zijn solide geliefde te koop, gelukkig heeft hij nog genoeg andere bolides om over het asfalt te scheuren. We hebben het hier over een 992, oftewel de achtste generatie van de 911. Neem een kijkje op zijn Instagram-pagina om nog meer exclusieve kijkjes in zijn imposante wagenpark te krijgen.

Porsche

Een echt nadeel aan de Porsche is ver te zoeken. Alhoewel de prijs niet mals is. Je zult 215.000 euro moeten neerleggen voor dit krachtige beest. De looks zijn aangepast, maar de prestaties zijn hetzelfde gebleven. Toch is dit wel echt een energieke jongensdroom.

La Fuente 1 La Fuente