Maak kennis met deze fantastische luxe villa aan de Wisseloordlaan 10, te Hilversum. Volledig gerenoveerd en ingericht met high-tech comfort en exclusief KABAZ design, met optimale privacy en beveiliging. Daarnaast zijn werkelijk waar alle voorzieningen die je in je droomhuis zou stoppen zijn aanwezig.

Luxe villa in Hilversum

Op een schitterende locatie in de villawijk “de Trompenberg” staat deze prachtige villa. In de nabijheid van het centrum en winkelcentra. De villawijk is omgeven door bossen en riante natuurgebieden. Voor de watersporters onder ons zijn de Loosdrechtse plassen binnen een autorit van 15 minuten te bereiken.

Villa-Hilversum

De woning is in 2019/2020 volledig verbouwd, gerenoveerd en heringericht. Bij de renovatie zijn kosten nog moeite gespaard en is uitsluitend gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Eveneens is er ondoordringbaar veel luxe. In de residentie geniet je van veel privacy en er is een gasten- of au pair verblijf gecreëerd die onderdeel uitmaakt van de woning, maar wel met eigen entree en een prachtige badkamer.

Er ligt een statige nieuwe rieten kap op het nieuwe geïsoleerde dak. De aanbouw entrée met glazen voorpui wordt betreden via een luxe taatsdeur. De gehele begane grond en de badkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. De inrichting is zeer stijlvol verricht, maar als je het koop het je alle ruimte op het aan te passen naar jouw smaak.

Hilversum-doorkijk

Glazen doorkijk naar de wijnkelder

Verder is er een “Gentlemen’s room” die in verbinding staat met de unieke Franse wijnkamer en kelder met glazen doorkijk als sublieme eye-catcher – die goed gevuld is.

Riante tuin

In de tuin is er ook genoeg te beleven. Hier ligt een sportveldje en een ingegraven ingegraven. Last but not least is er nog een zwembad en pool/tuinhuis met daarin een “chill-room” voor de kids. Pal daarnaast staat een verwarmde buitendouche.

Hilversum Hilversum Hilversum woonkamer vleugel Hilversum