Mooie huizen en auto’s, twee dingen waar we heel vrolijk van worden. Maar wat nou als je die twee bezittingen met elkaar combineert. Dan krijg je inderdaad iets heel aanlokkelijks. We zagen het eerst al bij dit landhuis met compleet automuseum dat plaats biedt aan wel 100 bolides. Dit herenhuis moet het doen met een kwart van die capaciteit, maar is desalniettemin zeer fraai.

Herenhuis met ondergrondse garage

Een huis met een goed aantal hectaren land in een rustige buurt heeft voor velen de voorkeur boven een torenhoog penthouse in een overvolle stad. Als je de stad wilt omwisselen voor een rustig herenhuis op het platteland, grijp dan nu je kans, want dit huis in Connecticut is zojuist op de markt verschenen. Het is afgeleverd in 2004 en bevat 7 slaapkamers en 9,5 badkamers.

Garage

Het huis ligt in New Canaan, een deel van Fairfield County dat vooral bekend staat om zijn rijke architectonische geschiedenis. Het werd geïnspireerd door statige Europese huizen en is omgeven door een bosrijke omgeving.

Entree

De entree heeft vorstelijk hoge plafonds, een gebogen trap en kolommen. Net buiten deze hoofdruimte is een muziekkamer, een ruimte die uitsluitend is gewijd aan een vleugel die kan worden omgebouwd tot een klein kantoor. En daarnaast nog riante woonkamer met een verzonken vloer. Verder is er nog een bibliotheek van twee verdiepingen met een aangebouwde wijnkelder.

Herenhuis-garage-4

In de rechtervleugel van de woning bevinden zich de eetkamer en de strakke, moderne keuken (met inbouwapparatuur van Valcucine), evenals een fitnessruimte, spa en sauna. Twee kantoren bevinden zich ook op het eerste niveau, plus een bibliotheek van twee verdiepingen met een wenteltrap die leidt naar de wijnkelder beneden en de primaire suite erboven.

Eenmaal buiten het statige huis is de felgroene tuin, gecompliceerd een spectaculair zwembad, tennisbaan, vijver en fontein. Vrienden of familie hebben voor een pandemie-uitstel is een mogelijkheid, aangezien het pension 2.000 vierkante meter groot is en een eigen keuken heeft.

Ruimschootste ondergronds garage

Maar natuurlijk zijn de meesten van jullie gevallen voor de charmes van de ruime ‘ondergrondse garage’, goed voor 25 scheurijzers.  Het landgoed heeft een $$15,000,000.00 prijskaartje gekregen en heeft vrijwel alle voorzieningen die je wellicht mist in je huidige onderdak. Check hieronder de foto’s en via deze link kom je terecht bij de makelaar.

landhuis ruimte
Herenhuis-garage-7Herenhuis-garage-2 woonkamer