We prijzen bij Pure Luxe Bentley vaak om hun heerlijke rijervaring, luxe en statuur, maar met deze trike wijken ze nogal al van hun ‘normale’ line-up. Ze denken bij de Britse autofabrikant ook aan de minderjarigen die nog niet in bezit van een rijbewijs zijn.

Bentley trike

Onder het mom van ‘jong geleerd, is oud gedaan’ zijn ze begonnen aan een kindvriendelijk voertuig voor hun loyale klantenbestand. Nu kunnen Bentley-eigenaren hun kroost alvast warm maken voor het luxe automerk.

Bentley trike

Maak kennis met de ‘Bentley Trike’, het perfecte product voor peuters waarmee ze een levenslange loyalist worden van de Britse luxefabrikant. Bentley beschrijft de driewieler als een stijlvol babyaccessoire dat “elegantie combineert met functionaliteit door middel van een zeer aanpasbaar ontwerp dat transformeert in de beginjaren van een kind.”

De Bentley Trike is gemaakt voor baby’s vanaf 12 maanden en ouder. Dankzij het transformeerbare ontwerp kan de driewieler in zes fasen worden aangepast “door de jaren van vroege ontwikkeling van baby tot klein kind.” Naarmate de peuter groeit, kunnen verschillende onderdelen van de driewieler worden aangepast of verwijderd om deze van een kinderwagen in een driewieler te veranderen en ze voor te bereiden op de volgende fase van het leren fietsen.

Bentley trike

Veel van de ontwerpelementen van de Trike zouden geïnspireerd zijn door de auto-line-up van Bentley. De wielen van de driewieler met de iconische Bentley ‘B’ op de middenkap bootsen de kenmerkende wielen van Bentley’s meest iconische auto’s na. Daarnaast is het Bentley-vleugellogo te vinden in het midden onder het stuur.

Matchen met je eigen échte Bentley

De driewieler is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren uit het werkelijke kleurenpalet van Bentley, zodat u de kleur van de driewieler kunt afstemmen op je eigen échte Bentley. In vergelijking met de auto’s van het merk is de prijs van de kinderfiets een stuk toegankelijker. Voor ‘slechts’ 460 euro staat de trike in jouw garage.

In plaats van een luxe autodealer, kan je voor deze trike gewoon terecht bij Bol.com. Meer informatie vindt je op deze speciale Bentley-site. 

trike