In het altijd gezellige Eindhoven staat sinds korte een zeer chique villa te koop. De bewoners van de Dr Schaepmanlaan 20 – naast het Stadswandelpark – hebben hun villa op Funda gezet.

Prachtige villa te koop in Eindhoven

De vraagprijs is €2.950.000 en voor dit geld krijgt de koper een perceel ter grootte van 980 m² waarvan 406 m² woonoppervlakte. Het gezinshuis telt in totaal 6 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een heuse pool house aangebouwd, met uitzicht op het zwembad. Het zwembad is gerust royaal te noemen en is geheel verwarmd.

Eindhoven

Foto: Funda / Statig Wonen® makelaars

De oprit van de villa biedt plaats aan 5 auto’s, dus hoeft een potentiële koper met een liefde voor auto’s zich geen zorgen te maken over de stalling van zijn voertuigen. De binnenkant van de villa is volledig gemoderniseerd en is voorzien van vele luxe voorzieningen als een luchtverwarming en luchtkoeler.

Interieur

Het huis is op loopafstand van het centrum van Eindhoven en heeft een fraaie groenrijke omgeving. Overige bijkomstigheden zijn een uitgebreide beveiligingsinstallatie, inbouwverlichting, een luxe tv- en audio installatie en een compleet nieuwe c.v.-installatie.

Villa te koop Eindhoven

Foto: Funda / Statig Wonen® makelaars

Voor een gezin met kinderen is dit prachtige optrekje ideaal, aangezien er in de tuin een speelhuisje is gebouwd. Kenmerkend is de bruinhouten vloer die het interieur mooi naar voren laat komen. Door het hele huis zijn de bruine tinten te zien en ook de keuken bestaat voor een groot gedeelte uit een houten ontwerp.

In de muur is plaats gemaakt voor een ingebouwde open haard, vlak bij de eettafel. Tijdens het bereiden van het avondeten, kan er ook naar de tv gekeken worden. Er hangt namelijk een extra tv in de hoek van het plafond, in de keuken.

Eindhoven

Foto: Funda / Statig Wonen® makelaars

Ook de badkamer is in een moderne, houten stijl gebouwd en laat de artistieke kenmerken mooi naar voren komen. Er is zelfs een babykamer ingericht, met een kinderbedje dat ingebouwd is in een kast. Liefhebbers kunnen rekenen op concurrentie, aangezien de advertentie binnen een maand al meer dan 80 keer is opgeslagen. Wie weet is het pand binnenkort van jou.

Het wordt aangeboden door Statig Wonen makelaars op Funda, het aanbod vind je hier.

Villa

Foto: Funda / Statig Wonen® makelaars

Eindhoven-3

Foto: Funda / Statig Wonen® makelaars