Mulder Shipyard kan niet wachten om hun drievoudig bekroonde 36-meter lange schip te presenteren, dat te koop staat voor het komende zomerseizoen. Dit semi-custom full-aluminium jacht is het resultaat van een hoogwaardige mix authentieke materialen en ware passie voor vakmanschap. Ze streven continue naar innovatieve ontwerpen en zorgen voor een constante hoge kwaliteit in alle disciplines van de bouwproces.

Mulder Shipyard

De scheepswerf is in 1938 opgericht door Dirk Mulder en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd lid van de high-end Nederlandse jachtbouw. Met een Mulder nog aan het roer, kan dit traditionele familiebedrijf zijn uitstekende reputatie doortrekken met nieuwe, innovatieve motorjachten. Wellicht herinner je je nog de ThirtySix Calypso, dat ook een plaats had in onze fysieke Pure Luxe Magazine.

De steeds groter wordende Mulder-vloot is al decennialang een graag gezien kenmerk van de Nederlandse en internationale wateren. Het exterieur-design komt voort uit de tekentafels van Claydon Reeves Design Studio, terwijl het interieur is bedacht door Van Oossanen Naval Architects.

ThirtySix romp nr. 4

Met twee grote mastersuites en twee ruime tweepersoonshutten biedt de sloep plaats aan acht tot tien gasten. Met uitzonderlijk comfort en een indrukwekkend uitzicht langs de boeg van het geheel. Prachtige teakhouten interieurs met eikenhouten vloeren definiëren ‘luxe’ op het water, zoals we het graag zien. Daarbuiten is er in en rondom genoeg vertier om je ellenlang bezig te houden op het water. Denk aan een 7-persoons zwembad, jetski’s, seabobs, beachclub en een jacuzzi.

Mulder-5

Deze drievoudig bekroonde Mulder ThirtySix, die momenteel wordt gebouwd bij Mulder Shipyard, spreekt zowel de chartermarkt als de particuliere eigenaren aan. Gebouwd en ontwikkeld vanuit het succesvolle platform van haar zusterschepen, is Mulder’s jacht vol opties en klaar voor tochten in de Verenigde Staten. De 4e romp in de 36-meter serie is gebaseerd op ‘barefoot luxury’. Met dat in gedachte creëerde ze een luxueuze en idyllische sfeer op dit vaartuig.

Mulder

ThirtySix romp nr. 4 staat gepland voor lancering in mei 2021. Het jacht biedt verder nog veel opties aan en ligt klaar voor verkoop.

Meer informatie, inclusief meer beeldmateriaal, kan je via deze link tegen het lijf lopen.

Jaccuzi Interieur