Het Duitse Hollman International heeft twee prachtige Bentley modellen te koop staan. Het gaat om eerste editie Bentley Flying Spurs die volledig zijn getuned door het tevens Duitse bedrijf Mansory. Voor velen zullen de auto’s van Mansory niet meer zijn dan een droom die wellicht nooit verwezenlijkt zal gaan worden, maar toch worden ze veel verkocht en is het tegenwoordig een begrip voor de rijken.

Bentley Flying Spur first edition

Op de website van Hollmann staan nu twee Bentley Flying Spur modellen te koop die gemodificeerd zijn door Mansory. De Bentley Flying Spur is een van de meest luxe auto die Bentley ooit heeft gemaakt – misschien wel ter wereld. De auto wordt door veel rijken bestempeld als hun favoriete vervoersmiddel.

Het Britse model is voorzien van een kenmerkend Bentley interieur, maar dan nog een tikkeltje luxer. Een Flying Spur heeft unieke 22” wielen, bedienbare verlichting, uitzonderlijke specificaties en een comfortabele zitting.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, heeft Mansory de wagens een pimpbeurt gegeven en is de auto aan de buitenkant voorzien van een Onyx-zwarte lak en zijn diverse delen gemaakt van het ultralichte carbon. Alles aan de buitenkant is gekenmerkt door Mansory – zelfs het logo. De wielen zijn volledig zwart met een rode rand. Beide wagens zijn qua uiterlijk nagenoeg identiek.

Bentley Mansory 1

Hollmann

De auto’s worden aangeboden door Hollmann International, een van de bekendse luxe autodealers in de wereld. Alleen de beste en duurste merken worden hier verkocht, zoals Rolls Royce, Bugatti en dus ook Bentley. Op de website van Hollmann is ook een speciale categorie gemaakt die volledig bestaat uit Mansory wagens. Al deze wagens zijn gemodificeerd en hebben kenmerkende Mansory onderdelen.

Bentley Mansory 2

De twee Bentley Flying Spurs van Mansory staan te koop voor €330.000 en €350.000 bruto. Het verschil zit in de plek van het stuur. Eén van de twee wagens heeft het stuur aan de rechterkant. Zo kom je als Brit dus goedkoper uit. Als u het alsnog teveel geld vindt; Hollmann biedt ook deze brute RS6 Mansory aan, waar nog altijd geen koper voor is gevonden. Deze kunt u oppikken voor een ton minder.