Het is geen Mission: Impossible om net zo luxe en afgelegen te wonen als Tom Cruise. Hij verkoopt namelijk zijn landgoed in Colorado. Het ligt midden in het groen en staat vol met allerlei voorzieningen. Je moet behoorlijk wat nullen op kunnen brengen, maar de mogelijkheid biedt zich aan.

Tom Cruise

Momenteel is Cruise bezig met de opnames van Mission Impossible 7. Recent kwam hij daarover in een negatief daglicht op het nieuws. Volgens verschillende medewerkers is de samenwerking met Tom Cruise  ‘een nachtmerrie’. In een recente audio-opname was te horen hoe de acteur fel tekeerging tegen de productie, omdat ze volgens hem geen mondmasker draagden.

Het is al wel langer bekend dat de Amerikaan geobsedeerd te werk gaat. Ook zijn functie in de Scientology Kerk heeft de nodige negatieve reacties opgeleverd, waar ook zijn gezinsbanden onder kwamen te lijden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Cruise (@tomcruise)

Een locatie waar hij kan vluchten van alle (media)aandacht, is in zijn afgelegen huis in Colorado, alhoewel hij die wel van de hand wil doen. Het huis beslaat 320 hectare en is voorzien van decoratieve details van hout en steen, waaronder fraaie plafonds met houten balken, een chef-kokskeuken in ceder van top tot teen en extra grote ramen die uitkijken op de bergen. Er is ook een vrijstaand gastenverblijf in de buurt met nog drie slaapkamers.

Naast het hoofdverblijf (dat vier slaapkamers en negen badkamers herbergt), beschikt het pand ook over verschillende open haarden, een fitnesscentrum, amusementsruimtes in de buitenlucht en een garage voor drie auto’s. Elders op het terrein zijn een crossmotor- en sneeuwscooterbaan, een aanzienlijk sportveld en tal van wandelpaden en quads verspreid over de hectares op hectares met met esp gevulde bossen rondom het huis.

Tom-Cruise-2

Hoewel het pand op slechts een korte reisafstand van het centrum van Telluride ligt, heeft het een volledig afgezonderd gevoel, aangezien het aan alle zijden is omgeven door nationaal bos en zich bevindt op een heuvel – die uitkijkt op de nabijgelegen stad Telluride.

Meest gekoesterde landgoed

Het pand werd in 1994 ongeveer drie decennia geleden door Cruise gekocht. En hoewel hij er al een tijdje niet meer heeft gewoond, is het blijkbaar een van de meest gekoesterde landgoederen die hij bezit. Het wordt momenteel vermeld door Sotheby’s voor $39,5 miljoen. Zeven jaar nadat hij het naar verluidt buiten de markt om had gekocht voor maar liefst $59 miljoen.

poolen huis