Geld is geen enkel probleem voor de 33-jarige Rihanna. Dat geldt hetzelfde voor vastgoed. De megaster heeft onlangs een groot herenhuis met vijf slaapkamers in Beverly Hills gekocht voor maar liefst $ 13,8 miljoen. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1930 en bevindt zich op een afgelegen plek in de bergen. Ver weg van alle paparazzi en andere pottenkijkers.

Nieuwe villa van Rihanna

Het luxe huis beschikt over een open centrale binnenplaats in de openlucht met een buitenterras, een zwembad, een spa, meerdere vuurkorven en een keuken met marmeren oppervlakken, twee eilanden en koperen armaturen.

Rihanna-2

Het pand heeft vijf slaapkamers en zeven badkamers en heeft een ‘verfijnd ontwerp’ dat ‘zowel moderne als traditionele elementen combineert’. Het heeft een moderne, strakke afwerking met een zwart metalen dak en biedt genoeg privacy voor de zangers.

Rihanna-3

De hoofdslaapkamer heeft verder een inloopkast en een eigen loungeruimte in de buitenlucht. De woning is op veel vlakken wit, met zwarten accenten en afwerking met natuursteen. Er is niet één kookeiland, maar twee. En de open ruimtes vloeien gestoord in elkaar over, gezien het Californische klimaat gaat dat ook wat simplistische.

Onder de vraagprijs

Het huis was voor Rihanna’s aankoop in eigendom van investeerder Daniel Starr, die het huis in 2016 kocht en het grootste deel van het gebouw uit de jaren dertig sloopte en herbouwde. Vorig jaar werd het pand te koop aangeboden voor $ 15 miljoen.

Rihanna-1

De overdracht aan Rihanna lijkt niet op de markt te zijn gebracht, maar Robyn Rihanna Fenty – Rihanna’s echte naam –  heeft volgens de belastingaangiften meer dan $ 13,8 miljoen voor het pand betaald.

Niet haar enige huis

Uiteraard hoeft een artiest van Rihanna’s kaliber, niet te teren op één knullig huisje. Naast haar gloednieuwe aankoop heeft Rihanna ook een vakantiehuis in haar geboorteland Barbados, een appartement langs de Wilshire Corridor in LA en een penthouse in de toren “The Century”.

Rihanna