Na zeven weken lang spelen en een aantal vage hints, kreeg Neeltje het voor elkaar om het spel Radio 538 te kraken: ‘Win met de zin’. Ze won vanochtend de jackpot van maar liefst 100.000 euro nadat ze op Radio 538 vier stemmen van bekende Nederlanders had weten te raden. “Ik kan het niet geloven. Ik ben helemaal sprakeloos, maar ook weer niet,” kon ze nog net aan uitbrengen.

Win met de zin

Ze herkende de stemmen van presentatrice Emma Wortelboer, handbalster Tess Wester, zanger Gavin DeGraw en voetballer Klaas-Jan Huntelaar. Door al deze 4 stemmen te herkennen won ze de allerhoogste bedrag dat radiostation 538 ooit in een spel heeft vergeven. Het voormalige hoogste bedrag werd gewonnen door een 20-jarige luisteraar. Zij ging naar huis met 72.000 euro. Toen waren de vier stemmen van André Hazes, Art Rooijakkers, Merel Westrik en Dan Smith, de zanger van Bastille.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)

“Ik sta hier in m’n badjas, mijn make-up zit half op m’n gezicht. Ik dacht ik doe even mee, een gokje wagen. Geweldig!” Naar eigen zeggen moet ze eerst even met haar vriend aan tafel gaan zitten, zodat ze niet zomaar lukrake aankopen gaan doen. In oktober hebben ze een dochtertje gekregen, dus het geld gaat sowieso een rol spelen in als investering in haar toekomst.

“Dit was de spannendste en langste Win met de zin-editie ooit”, zei Frank Dane. Op dag een beginnen met 100.000 euro en dan zeven weken lang zoeken naar alle namen. Leuk dat niemand in de studio het antwoord wist, dus voor ons was het ook bizar spannend. Winnares Neeltje vertelde over haar pasgeboren dochtertje en een periode van ziek zijn, dus het geld komt ook nog eens geweldig terecht!”

Morgenochtend wordt de cheque van een ton officieel overhandigd. Neeltje moet eigenlijk gewoon te werk, maar ze zorgt ervoor dat ze er toch bij kan zijn.