Zwichten voor de charmes van één van de supercars binnen de line-up van Ferrari is iets waar we ons erg goed in kunnen vinden. Gooi daar nog een Mansory sausje overheen en de drang wordt haast ondragelijk. Voor mensen die meer zoeken dan een ‘gewone’ Ferrari, kunnen contact opnemen met Hollmann International voor deze groene Ferrari Manssory F8XX.

Opvallen gegarandeerd met deze Ferrari Mansory F8XX

Eén ding is zeker: opvallen met deze Catania Green kleursamenstelling en goudgele accenten op zijkant en de wieldoppen doe je zeker. Minder verwachten we overigens ook niet van de aftermarket specialisten van Mansory. Dat patroon gaat verder onder de motorkap.

Ferrari-Mansory-F8XX-3

In de basis is deze F8XX een Ferrari F8 Tributo. De auto is voorzien van een 3,9-liter V8 met een vermogen van 720 pk en 770 Nm koppel. Deze getallen resulteren  in 2,9 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur, waarbij 340 km/u de topsnelheid is. Dat kan sneller. Na de upgrade van Mansory produceert de achtcilinder maar liefst 880 pk en 960 Nm koppel. Hierdoor gaat de 0 naar 100 km/h tijd in een indrukwekkende 2.6 seconden afgelegd.

Ferrari F8XX

Naast de technische upgrades is de auto natuurlijk ook voorzien van visuele upgrades. Dit omvat onder meer een compleet vernieuwde bumperset, een groot achtervleugel en natuurlijk hebben ze zich traditiegetrouw weer bekommert om het interieur, die ze een beige tint hebben gegeven. Als je even vergeten zou zijn dat je plaatsneemt in een Mansory Ferrari, zijn er badges voldoende logo’s van het merk dat het je nooit meer zal ontgaan.

Geïnteresseerden moeten van goede huize komen

Houd je van opvallen middels zowel bruut geluid als een unieke verschijning, dan zit je bij deze geupgrade Ferrari wel goed. Ga naar de website van Hollmann International voor de complete optielijst en alle leuke features waar de sportwagen mee is gepaard. Voor €612.850 kan je de sleutels komen ophalen. Meer diepgaandere info over de auto zelf, lees je bij Mansory.

Ferrari F8XX

motor