Door de lage (lees: negatieve) spaarrente bij banken zoeken veel (vermogende) Nederlanders een alternatief voor sparen. Daar zijn allerlei manieren voor. Om in te spelen op de huidige situatie in ons land, en de rest van onze planeet, is vastgoed een handige zet. Daaronder vallen ook vakantiewoningen.

Vakantie in eigen land steeds populairder

Tot voor kort, en eigenlijk grotendeels nog steeds, behoort een vakantie in eigen land tot de enige optie. Deze vorm van ‘erop uitgaan’ wordt dan ook massaal gedaan en veel landgenoten hebben ons eigen land (her)ontdekt. De verwachting is dat deze trend wordt voorgezet in de komende jaren, ook al zal de rest van de wereld weer toegankelijk zijn.

Daarbij komt dat ook veel internationale toeristen Nederland ons koude kikkerlandje weer komen bezoeken. Zij moesten zichzelf ten slotte ook vooralsnog beperken tot hun eigen landsgrenzen. Al deze factoren maken het interessant om een vakantiehuis aan te schaffen in ons lage land. Door een vakantiehuis (gedeeltelijk) te verhuren profiteer je namelijk van de populariteit van vakantie in Nederland. En kan je er zelf ook gebruik maken wanneer je daar behoeft aan hebt.

Rendement opbouwen en zelf vakantie vieren

Bij TopParken Verkoop kun je als klant namelijk zelf kiezen of je de woning volledig voor eigen gebruik inzet, de woning laat verhuren of een combinatie van beide. Uiteraard ontvang je dan in het geval van verhuur een interssant en eerlijk rendementspercentage.

Deze eminente combinatie van eigen gebruik en verhuur is maar bij weinig partijen mogelijk. Als eigenaar van de woning geef je zelf online aan wanneer de woning verhuurd mag worden en wanneer niet. Zij regelen de rest: van het zoeken van huurders tot aan de schoonmaak – en alle andere randzaken.

Bij dit proces heb je het niet alleen voor het zeggen in de woning zelf, maar ook de lap grond waarop het staat wordt van jou. Zo blijf je ten alle tijden de rechtmatige eigenaar, ook wanneer het scenario zich voordoet dat het park wordt verkocht.

Kies je eigen vakantiewoning

Je kunt het zo gek maken als je wil. Gaat je hart uit naar een vakantiewoning aan het water, met een sauna of jacuzzi, op eigen kavel met zwembad of met een aanlegsteiger? Dat kan allemaal, terwijl je er ook nog eens een interessant netto rendement over kunt behalen.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden op een van de 18 vakantieparken, verspreid over heel Nederland, van TopParken Verkoop – al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en de exploitatie van vakantieparken.

Vakantie