Het desbetreffende pand werd oorspronkelijk ontwikkeld in 1966, maar dat eerste huis is met de grond gelijk gemaakt en vervangen door een meer eigentijdse structuur, voordat Rihanna het landgoed kocht. Nadat John Legend en Chrissy Teigen het van haar overnamen in 2016, hebben ze met de hulp van een ontwerper elk onderdeel van het interieur opnieuw vormgegeven. Deze fase ging gepaard met alleen de beste afwerkingen en aandacht voor ieder detail.

Het spectaculaire huis met acht slaapkamers en negen badkamers en valt op door verschillende materialen en ontwerp keuzes. Neem de massief koperen deuren naar de eetkamer, die de prachtige koperen randen weerspiegelen die worden gebruikt op de open haarden in de woonkamer en de primaire slaapkamersuite. Dan is er het nog teakhouten plafond dat ze uit Thailand hebben geïmporteerd en het marmeren Teuco-bad dat ze uit Italië hebben laten brengen.

“De beste deal in Beverly Hills”

Toen het echtpaar het huis vorig najaar oorspronkelijk te koop zette – ze hadden een huis nodig met meer ruimte voor hun groeiende gezin, werd het aangeboden $ 23,95 miljoen. Ondertussen is dat bedrag gedaald naar $ 7,95 miljoen. De makelaar van dienst, Marshall Peck, claimt dat dit “de beste deal is in Beverly Hills. De afwerkingen zijn gewoon verbluffend. En mensen worden ook weggeblazen door de plafondhoogtes – 10 meter in de woonkamer – en 6 meter hoog in de hoofdslaapkamer op de tweede verdieping. Dat is gewoon ongehoord. ”

De keuken diende als studio van Chrissy Teigen, dus dit is dan ook een hoogtepunt binnen de villa, met z’n marmeren werkbladen in watervalstijl en eikenhouten vloeren. Voor een filmavond kan de nieuwe bewoner(s) terrecht in de bioscoopzaal, met een “ongelooflijk geluidssysteem” en een projector. Om stoom af te blazen is er een thuisgym, een veilige kamer en een enorme speelkamer met uitzicht op de oceaan ronden enkele van de andere speciale ruimtes in het huis af.

Uitzichten tot aan het centrum van LA

Haast iedere kamer biedt een uitzicht over het biodiverse gebied, maar misschien wel de meest bijzondere ruimte van allemaal is de primaire slaapkamersuite, met deuren opengaan naar een privébalkon dat uitkijkt over het zwembad en de Coldwater Canyon, helemaal tot aan het centrum van Los Angeles. De aangrenzende badkamer is voorzien van een zwart marmeren bad met eveneens een schitterend uitzicht.

John Legend

Ook de tuin werd niet gespaard en verkreeg een luxe behandeling. John Legend en zijn partner spaarde kosten noch moeite bij het bouwen van het verwarmde zoutwaterzwembad, de hottub en het houten terras en buitenkeuken met een prachtig schaduwrijk paviljoen. Hieronder vind je nog een aantal eminente kiekjes van de woning.

John legend John Legend bioscoop