Campo Verde wordt te koop aangeboden bij Ocean Independence. Dit 30,6 meter lange heeft geprofiteerd van het feit dat het slechts één eigenaar heeft sinds de levering door de Italiaanse werf in 2012. Daarbij vinden we de donkergrijze romp en crème-witte bovenbouw een zeer smaakvolle mix. Lees verder om erachter te komen of dit een jacht voor jou is en of het financieel gezien past.

Jacht Campo Verde

De ervaren huidige eigenaar is naar verluidt nooit terughoudend geweest om in de boot te investeren, waardoor het gevaarte in topconditie verkeert. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de Custom Line 100 superjacht er spik en span uitziet.

jacht

Ontwerpers Zuccon International Project werkten samen met het Custom Line-team om haar 199 GT-volume te optimaliseren om in een reeks aantrekkelijke voorzieningen te passen voor elke eigenaar die wil doorbreken op de markt van 30 meter en wil genieten van de elite jachtlevensstijl.

jacht

Als een van de ruimste motorjachten in de sector van 30 meter, biedt Campo Verde vijf passagiershutten van uitstekende afmetingen met ultragrote en-suite badkamers en entertainmentcentra in een master suite op het hoofddek, twee tweepersoonskamers en twee tweelingen. Het interieur is gedecoreerd met satijn Canaletto gestreept walnoot, bruin leer en lichtbeige tapijten en neutrale,  smaakvolle bekleding.

Achterdek met bar en zwemplatform

Gasten kunnen aan boord komen via het zwemplatform, voordat ze naar het achterdek of de salon op het hoofddek gaan. Terwijl de gewinterde bemanning van het jacht de gasten in de watten leggen, kunnen ze ontspannen op de L-vormige bank, in de eetzaal of op het nabijgelegen balkon. Boven de flybridge met hardtop die open kan, zijn er een volledig uitgeruste bar, ligstoelen, een enorme bank en een eettafel.

jacht

Verder zien we nog een tweede loungeruimte, waar gasten verfrissingen kunnen krijgen van de bemanning uit de kombuis. Hier is er ruimte voor een kopje koffie in de ochtend aan tafel, terwijl het eetgedeelte op het achterdek een andere mogelijkheid is om buiten te genieten.

Waterspeelgoed voor de rijken

Beneden in de achterste tendergarage is de ruimte ontworpen om zijdelings in de garage te passen op de Williams 445 Turbojet Tender, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de bovengemiddelde breedte van 7,25 meter. Deze ontwerp-keuze heeft meer ruimte gerealiseerd voor de gastenkamers op het benedendek en is er meer dan genoeg ruimte voor een waverunner, seabob, waterski’s en een wakeboard.

Het jacht kost € 4.950.000 en wordt aangeboden door Ocean Independence.

jacht jacht badkamer