Steven Seagal kennen we allemaal als bekend om een ​​aantal spectaculaire actiescènes in zijn vele films, waaronder hits als Hard to Kill en Under Siege. Maar naast acteur klust hij ook bij als muzikant, producent, scenarist, beoefenaar van gevechtssporten en heeft hij ook nog een show gehad die zijn baan als plaatsvervangend sheriff volgt. Zijn luxe herenhuis in Arizona ziet eruit alsof het zou kunnen doorgaan als decor voor een van zijn films en het heeft ook de werende kracht om dat vermoeden te ondersteunen.

Steven Seagal’s kogelwerende mansion

Het huis van de boeddhistische acteur kijkt uit over de golfbaan Chiricahua. Golfers zullen genieten van dit huis, met zijn gemakkelijke toegang tot zes Jack Nicklaus Signature-banen plus een nieuwe par 54-baan met een USGA-rating. Gelegen achter de bewaakte poorten van de gemeenschap, werd het huis gebouwd op een heuvel met bijna 12 hectare grond. Het hoofdgebouw meet maar liefst 743 vierkante meter met een stijlvolle mix tussen koperen, stenen en glazen wanden.

Steven Seagal-5

In dit verblijf zijn zijn er vier slaapkamers en vijf badkamers te vinden. De grote glazen wanden bieden niet alleen een prachtig uitzicht, maar zijn ook ultiem veilig en ogenschijnlijk kogelwerend. De kamers zijn bedoeld om in harmonie te bestaan met het omliggende landschap van Arizona, open en luchtig met veel ruimte voor iedereen die langskomt, met goede wil.

Steven Seagal-2

Wanneer Seagal tijd over heeft om een van zijn talloze vechtscènes terug te kijken, heeft de theaterzaal genoeg ruimte om ook nog wat vrienden uit te nodigen. Overdekte terrassen begeleiden een overloop-zwembad en een spa. Een pension van 600 vierkante meter heeft een woonkamer, een volledige keuken en een slaapkamersuite. Ten slotte biedt een garage voor drie auto’s voldoende parkeergelegenheid voor gasten.

“Scottsdale verblijf met kogelwerende uitzichten”

Steven Seagal verkoopt het huis voor net geen $ 3,395,000 (€ 2.774.032). Maar maak je geen zorgen over de aikido-meester die Hollywood-acteur is geworden. Seagal heeft nog meer vastgoed in zijn bezit en is momenteel meer bezig met het verbeteren van het milieu en de menselijke zorg voor dieren. Klik hier om richting de advertentiepagina van de makelaar te gaan.

Check de video onder de foto’s voor bewegend beeldmateriaal.

Steven Seagal Arizona Overloop Steven Seagal filmzaal