Mocht je in het bezit zijn van een jacuzzi, dan weet je als geen ander dat het niet goedkoop is om er een te bezitten. De naam Jacuzzi is officieel in merknaam, vernoemd naar naar het Amerikaanse merk bubbelbaden. In de volksmond noemen we hottubs echter gewoon jacuzzi’s. Mocht je in de zomer wat krapper bij kas zitten dan normaal, is het volgende wellicht iets voor jou. De Makro komt namelijk met een opblaasbare jacuzzi voor een absolute bodemprijs.

Makro verkoopt spotgoedkope jacuzzi voor de zomeravonden

Wat is er lekkerder dan op een zomeravond nog eventjes na te genieten in een jacuzzi? Wij kunnen in ieder geval niks beters bedenken. Je hebt jacuzzi’s in verschillende maten en vormen. De een van hout, de ander van opblaasmateriaal – wat overigens een stuk goedkoper is. Mocht je net als ons snakken naar het zitten in warm, bubbelend water onder het genot van een drankje, dan is deze deal van de Makro dé oplossing.

Voor slechts €269 – in plaats van de normale prijs van €599 – biedt de oorspronkelijk Duitse groothandel nu een luxe, opblaasbare jacuzzi aan. De jacuzzi heeft een diameter van wel 180 centimeter en in totaal zijn er 120 jet streams in het opblaasbare bad te vinden. Om in wat begrijpelijkere termen te praten, zijn er dus 120 gaatjes waar de bubbels uit worden geblazen. Je kunt de opblaasbare jacuzzi ook nog verwarmen tot 40 graden Celsius, dus blijft het niet alleen een zomer bad.

Opblaasbare jacuzzi

Mocht je interesse hebben in de opblaasbare jacuzzi, moet je er waarschijnlijk snel bij zijn. We verwachten dat deze aanbieding snel storm gaat lopen. Aangezien er ook een afdekhoes wordt meegeleverd, ben je ervan verzekerd dat het bad in ieder geval een tijdje meegaat. Een speciale waterfilter zorgt er daarnaast voor dat het water heerlijk helder blijft.