Er zijn zoveel mooie locaties te bedenken om naar te emigreren, waardoor je eerst een aantal afweging moet maken. Dingen als formaat, klimaat, ligging en cultuur zijn allemaal aspecten om rekening mee te houden. Voor iemand die binnen is en niet zwicht voor een beetje kou, is dit proportionele luxe landgoed in Vancouver de perfecte locatie. Majestueus gelegen op een landgoed met een grote motorcourt, een oprit met poorten en professioneel onderhouden tuinen.

Emigreren naar Vancouver, Canada

Het familiehuis telt vijf slaapkamers en zes en een halve badkamer. Het is ontworpen door “een van de meest gerespecteerde architecten van West Vancouver” en over bijna 518 vierkante meter aan uitgestrekte woonruimte op drie ruime niveaus. Vancouver staat alom bekend om z’n schilderachtige natuur en daarom is het huis zo gebouwd dat het een buitengewone indoor-outdoor-levensstijl kent als geen ander.

Vancouver

Opgetrokken in luxe met prachtige marmeren muur van vloer tot plafond met een lineaire open haard en biedt directe toegang tot een eigen terras. De master-suite op de bovenverdieping heeft een spectaculair uitzicht op de bergen en beschikt over een intieme zithoek met eigen terras, een grote kleedkamer en een sensationele marmeren badkamer. Op deze etage zijn nog twee extra kinderslaapkamers eveneens met een privé gelegen terras.

’s Avonds tot rust komen voor de open haard in de privé-lounge of in de jacuzzi

Het lagere niveau van dit buitengewone droomhuis staat in het teken van entertainment. Dat valt wel te concluderen aan de natte bar, een inloop-wijnkamer en een tv-lounge die allemaal directe toegang bieden tot het zwembad , de jacuzzi, het aangrenzend zonneterras. Het eetgedeelte is ’s avonds verlicht en creëert een avondsfeer die gewoonweg uitstekend is. Elders is er nog een privélounge met open haard. Kortom: genoeg vertier om als kluizenaar te leven, maar waarom zou je als je in omringd wordt door groene omgeving en diverse bergen.

Canada

Om kwaadwilligen buiten de deur te houden is er een geavanceerd beveiligingssysteem gemonteerd, samen met een gunstig gelegen garage om vier auto’s in kwijt te kunnen. Dit unieke droomlandgoed is gunstig gelegen in het hart van een van de “meest gewilde en prestigieuze wijken van West Vancouver”, op slechts enkele minuten van restaurants en winkels en op 40 minuten van de internationale luchthaven van Vancouver.

Het wordt je aangeboden door Malcolm Hasman en de vermelding is gemoeid met een geldsom van $5,880,000.

Vancouver buiten Vancouver