Rolf Sanchez, artiestenaam van Roelof Wienk, heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe, sportieve cabrio. Hij trok naar Instagram om apetrots zijn aankoop, bij Porsche Eindhoven | Maastricht, mede te delen.

Rolf Sanchez’s carrière

In 2011 deed Sanchez mee aan X-Factor. Hij werd daar derde, maar ontving desondanks een platencontract, zoals dat ook bij Waylon ging. In 2019 begon zijn muziekcarrière serieuze proporties aan te nemen na zijn deelname aan Beste Zangers. Ondertussen trekt hij op met BN’ers en zangers als Wesley Sneijder, Bas Smit, Marco Borsato en John Ewbank en lijkt het financieel voor de wind te gaan

Porsche-liefhebber

Vandaag deelde hij foto’s met de mededeling een nieuwe Porsche Targa te hebben gekocht. “Dromen komen echt uit! Eergisteren heb ik mijn nieuwe Porsche Targa opgehaald! Niet normaal!!!!”, schrijft de zanger op zijn Instagram. Met deze aankoop blijft hij trouw aan Porsche, want hij heeft ook al een Porsche 911 (992) 3.0 Carrera 4S, met een catalogusprijs van €164.519.

Het is niet duidelijk welke opties hij heeft aangevinkt, maar afgaande van het instapmodel heeft de Porsche 911 Targa 4 een minimumprijs van €162.428 met een maximum vermogen van 385 pk. Deze paarden zijn genoeg om een topsnelheid van 289 km/h te halen en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 4,4 seconden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rolf Sanchez (@rolfsanchez)

Rolf Sanchez vertelde twee maanden geleden in ‘Art Rooijakkers Over De Vloer’ over een auto-ongeluk die hij enkele jaren geleden veroorzaakte. Hij was op een stilstaande auto geklapt waar een vrouw in zat. “Ik zag het te laat en ik remde te laat en ik knalde vol op haar en op een gegeven moment werd ik wakker gemaakt door de ambulancemedewerkers en politie”, aldus de 29-jarige zanger.

De vrouwelijke automobilist zou stil hebben gestaan vanwege een beroerte. Ondanks dit feit werd Sanchez alsnog als de veroorzaker gezien. Er werden miljoenen van hem geëist en het proces nam zo’n twee jaar in beslag. Uiteindelijk bleek dat de vrouw geen gordel om had en er iets mis was met haar verzekering, waardoor de eis werd kwijtgescholden.

Hopelijk blijft het hierbij en kan hij veel veilige kilometers maken in zijn eminente Targa.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rolf Sanchez (@rolfsanchez)