De immense woning in Phoenix, Arizona van de Grammy Award-winnende muzikanten Alicia Keys en Swizz Beatz, artiestennaam van Kasseem Dean, is vrijdag verkocht voor $ 3,1 miljoen. Dat terwijl het powerkoppel, die in 2010 getrouwd zijn en twee kinderen hebben, de residentie in 2008 kochten voor $ 3,9 miljoen. Het is meermaals weer van de markt afgehaald en er weer opgezet, maar uiteindelijk is de verkoop rond.

Omheinde landgoed in Phoenix verkocht door Alicia Keys en haar man

Het omheinde landgoed in Phoenix beschikt over een residentie met vier slaapkamers en vijf en een halve badkamer met een met glas omsloten primaire slaapkamer en een verreikend uitzicht op de bergen en canyons rondom de stad, volgens makelaar Scott Grigg, eigenaar van de Grigg’s Group met Realty Executives.

Zwembad Phoenix

Het pand ligt op een grotere hoogte dan anderen in het gebied, wat uitzicht biedt op zowel de stad als de bergen. Dankzij deze vestiging voegt het ook een niveau van privacy toe. De nieuwe koper kan zijn verhuisdozen pakken en tijdelijk neerzetten in een van de 4 slaapkamers. Gezien het klimaat in Arizona kan dat karweitje nogal wat zweet opleveren, maar dat kan makkelijk verholpen worden in een van de 5,5 badkamers.

650 vierkante meter grote herenhuis met mega-wijnkelder

De open plattegrond bevat hoge plafonds en een open haard, een chef-kok keuken, verschillende buitenterrassen, een zwembad die tot de rand doorloopt en spa, een film- en speelkamer, een natte bar, een wijnkelder met 800 flessen en een garage voor zes auto’s. Klik hier om een virtuele tour te nemen door de recent verkochte sterrenwoning.

keuken

Het huis van het echtpaar in Arizona is sinds 2016 in en uit de markt, toen het volgens de lijstgegevens $ 3,85 miljoen kostte. Het werd voor het laatst genoteerd voor iets minder dan $ 3,4 miljoen in maart, maar uiteindelijk dus van de hand gedaan voor $ 3,1 miljoen. Alicia Keys en haar echtgenoot hebben nog een aantal vastgoedeigendommen klaar staan, dus die gaan gewoon ongehinderd verder na de verkoop.

Alicia Keys Alicia Keys