Een enorm terrein van 102 hectare van de bergachtige wildernis van Colorado en met bijna alle voorzieningen die een buitenliefhebber zou willen. Het is eerder op de markt geweest voor $ 78 miljoen, maar deze keer wordt de compound niet in zijn geheel van meer dan 430 hectare aangeboden.

De huidige eigenaren besloten ongeveer 200 hectare voor zichzelf te houden. Het is onontgonnen land dat ze graag voor de toekomst behouden, maar dat zal niet ten koste gaan van de privacy wegens de grote lap grond.

Schietbaan, klimmuur, honkbalveld en nog veel meer

Er is een stadscentrum met een westers thema met een sheriffkantoor, een autoschuur en de Coyote Lodge, volledig uitgerust met functies zoals een overdekte schietbaan, een klimmuur van vier verdiepingen, een horecakeuken, een honkbal veld, een Teppanyaki-bar en een binnenzwembad.

Colorado

Uiteindelijk brengt een gebogen stalen brug je naar het hoofdgebouw dat een eigentijds ontwerp heeft, strakke hoeken, glazen bruggen. Het nam wel zes jaar in beslag om het huis te bouwen en heeft verder nog acht slaapkamers, een thuisbioscoop, een ijssalon, een spa, een fitnessruimte en meerdere “amusementsruimtes in de buitenlucht.”

Hetgeen dat ook opvalt is de 61 meter hoge brug uitkijkbrug die direct naast het hoofdgebouw ligt en die een verhoogde en ononderbroken wandeling door het bos biedt. “Het is de perfecte oase als zakelijk toevluchtsoord, voor gezinnen die een avontuurlijke levensstijl willen leiden, of een combinatie daarvan. Voor de volleerde gastheer of bergliefhebber zijn er maar weinig eigenschappen die vergelijkbaar zijn,” aldus de makelaar van dienst.

Sneeuwscooters, quad rijden en mountainbiken

Binnen die hectare worden diverse buitenactiviteiten aangeboden, waaronder sneeuwscooteren, langlaufen, ATV-verkenning, mountainbiken, wandelen, schieten, vliegvissen en sleeën. Eigenlijk alles voor iemand die graag in de natuur is, maar bij thuiskomst wil genieten van luxe.

Het riante landgoed in Colorado is op de markt gekomen via LIV Sotheby’s International Realty en staat online voor $ 42 miljoen. Scroll naar beneden voor meer beeldmateriaal.

Colorado uitzicht binnenzwembad Colorado