Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zijn een waar powerkoppel. Beiden zijn ze niet schuw voor de camera en delen naast de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar meer interesses. Een daarvan is het deelnemen aan programma’s die in het teken staan van een onbewoond eiland, maar ook zonder camera’s en op een bewoond eiland kunnen ze het ook prima vinden. Het stel heeft namelijk een prachtige villa in Ibiza gekocht, die ze van plan zijn om helemaal op te knappen. De foto’s zien er in elk geval al adembenemend uit.

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk verwezenlijken droom in Spanje

Kaj Gorgels begon sketches te maken onder het pseudoniem Kaj’s Typetjes, maar door de jaren heen is hij uitgegroeid als presentator van programma’s als Expeditie Robinson en Temptation Island. Hij heeft een relatie met het beeldschone model Jessie Jazz Vuijk, voormalig Miss Nederland en deelneemster van Expeditie Robinson. De twee zijn ze dus welbekend in het Nederlandse medialandschap, maar werken ook achter de schermen aan hun dromen. Een daarvan wordt als alles volgens planning verloopt in de komende periode verwezenlijkt. Namelijk een weelderige villa bouwen op het partyeiland Ibiza.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Casa Flore (@casa.flore.ibiza)

Via een apart Instagram-account plaatsen bescheiden foto’s van Casa Flore, zoals de villa heet. Ze laten weten ongelofelijk enthousiast te zijn over hun avontuur en geef ze eens ongelijk. De villa besickt over alles wat je wensen hebt in dit mediterraanse klimaat. Zoals een prachtig uitzicht, meerdere plekjes om tot rust te komen en een ruime tuin. Ze zijn onder andere van plan om een bougainvillea (een gigantische paarse plant) bij de Ibiza villa te planten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Casa Flore (@casa.flore.ibiza)

Verder beschikt de villa over een groot balkon en een verkoelend zwembad. Daarnaast heeft het stel ook aan hun vrienden en familie gedacht. Zo zijn ze van plan om een grote buitenbar/barbecue aan te leggen, voor de ‘feesten, goede gesprekken en inspirerende ideeën.’

Casa Flore wordt te huur aangeboden

De grote renovatie moet nog plaatsvinden, maar via de Instagram-pagina van de Ibiza villa is alles op de voet te volgen. En er is goed nieuws. Zodra alles gereed staan is het koppel van plan om Casa Flore te gaan verhuren.