We laten jullie graag kennismaken met deze mondaine rietgedekte villa. Gelegen in Stadskanaal bestrijkt het perceel zo’n 6.345 m². De vraagprijs ligt nét boven de 1 miljoen grens, maar zodra je ziet wat je ervoor terugkrijgt lijkt het op eerste oog lang geen slechte deal.

Rietgedekte villa

De vrijstaande villa bevat een inpandige dubbel garage. Op het terrein staat ook nog een vrijstaande schuur van ca. 338m² en een eigen jachthaven ter grootte van ongeveer 900 m². Altegader gesitueerd op een royaal perceel van 6180 m². Deze luxe en royale woning is traditioneel gebouwd met de beste materialen, uitstekend onderhouden en is voorzien alle gemakken – waaronder een lift. Deze fraaie residentie leent zich ook uitstekend voor een combinatie van wonen en werken.

Rietgedekte-villa-2

De royale woonkamer van 81 m² is voorzien van een erker, een open haard en openslaande deuren naar het terras alsmede een fraaie natuurstenen vloer voorzien van vloerverwarming. De ruime woonkeuken  – 44m², natuurstenen vloer met vloerverwarming – met zicht over de tuin en de haven beschikt over een inbouwkeuken. Afgetopt met een kookeiland en natuurstenen werkblad en is voorzien van alle denkbare gemakken. Tevens is er een speksteenkachel aanwezig. Het interieur kan wat ons betreft nog wel wat opfleuring gebruiken, maar in de basis is alles aanwezig om hier in uiterste comfort van je leven te genieten.

bar

Naast de stortgloed aan ruimte, is er ook nog één ruimte die noemenswaardig is, door de makelaar benoemd als; ENTERTAINMENT RUIMTE. Deze kamer van circa 55m² is ingericht als bar, compleet met met biljart. Wederom zal de nodige decoratie hier niet mistaan, maar goed. Zie het als een project.

garage

En dan is daar nog de 338 m² grootte schuur voorzien van een ‘betonvloer, verwarming sectionaaldeur, loopdeur, toilet met fontein, magazijn, groepenkast, krachtstroom, persluchtleiding, hefbrug (4000kg) en magazijnzolder.’

Dalende vraagprijs

De origineel vraagprijs bedroeg € 1.395.000, maar is onderhand gedaald naar €1.095.000. Dat komt neer op €2.564 per vierkante meter. Vergelijk dat maar eens met de gemiddelde woning in de randstad. Voor meer informatie voor de villa in Stadskanaal, klik hier om naar de desbetreffende Funda-pagina te gaan.

Rietgedekte-villa-12 Rietgedekte-villa-1 Rietgedekte-villa-2 Rietgedekte-villa-4Rietgedekte-villa-7 Rietgedekte-villa-6 Rietgedekte-villa-5badkamer