Virtue Poker is ontworpen door computerwetenschappers, intellectuelen op het gebied van blockchain-technologie en poker-communities afkomstig van de grootste online platforms ter wereld. Samen hebben zij dé oplossing gevonden om het veelvoorkomende probleem van fraude, hacks en onbetrouwbare websites uit de weg te gaan. CEO Ryan Gittleson en zijn team hebben dit voor elkaar gekregen middels de blockchain-technologie, samen met een peer-to-peer netwerk, om op cryptografische wijze online poker aan te bieden zonder enige risico’s.

Virtue Poker is dé online plek voor jouw favoriete kaartspel

De afgelopen jaren heeft Virtue Poker dé online plek gecreëerd voor jouw favoriete kaartspel. Door middel van drie componenten (blockchain, peer-to-peer en cryptografie) wordt er gezamenlijk gezorgd voor een betere, transparantere en veiligere online pokerervaring.

Virtue Poker

De blockchain van Virtue Poker maakt het voor hackers vrijwel onmogelijk om aan de haal te gaan met een deck kaarten of de kaarten van de spelers zelf. Het is een gedecentraliseerd platform en er zijn dus geen centrale servers die controle hebben over de inzet van de spelers of het schudden van de desbetreffende kaarten. In tegenstelling tot haast alle ander pokersits heb je jouw tokens in je eigen wallet staan, die je eenvoudig bij aanmelding aanmaakt, mocht je er nog geen hebben, en dus niet op de pokersite.

Maak gebruik van de welkomstbonus van 2000 VPP tokens t.w.v. 1000 dollar

Van start gaan met Virtue Poker

Is pokeren aan jou besteed en wil je het weleens uitproberen, dan hebben we nog iets extra leuks om mede te delen. Om je goed uit de startblokken te laten schieten krijgt iedere nieuwe speler tot 2000 VPP aan aanmeldingsbonussen, zonder nog maar een hand uit te hebben gestoken. Klik op deze link om je aan te melden bij Virtue Poker en hier zul je meteen meer uitleg vinden over hoe jij een wallet connect aan je account.

De bonusstructuur ziet eruit als volgt:

  1. Inschrijven: 750 VPP.
  2. Voltooi 5 VPP-toernooien: 500 VPP.
  3. Voltooi 50 VPP-toernooien: 750 VPP.

Bij aanmelding

  • 100 VPP in externe Source of Funds-portemonnee.
  • 650 VPP in interne gameplay-portemonnee na voltooiing van de aanmelding.

Na het voltooien van 5 VPP-toernooien

  • Ontvang een extra bonus van 500 VPP in interne spelersportemonnee.

Na het voltooien van 50 VPP-toernooien

  • Ontvang een extra bonus van 750 VPP na afloop van de promotie.

Neem deel aan diverse toernooien

Al deze bovenstaande token kun je inzetten op verschillende manieren, bijvoorbeeld tijdens evenementen, waar geweldige prijzen te winnen zijn. Ze organiseren ook een hypertoernooistructuur met een buy-in van 100 VPP. Als je het toernooi wint, doe je mee aan een trekking waarbij één persoon elke dag 0,25 ETH wint. Hoe vaker je wint, hoe meer inzendingen je krijgt.

Twee keer per week worden er Virtue Poker ‘Multi-Step’ toernooien gehouden met een buy-in van 100 VPP. Er is geen limiet aan hoe vaak een speler kan deelnemen en er vallen diverse prijzen te winnen, oplopend tot 4 ETH. De grote winnaar van dit toernooi wint een plek tijdens het Virtue Poker’s Celebrity Tournament.

Binance NFT veiling met een gouden ticket tot het Celebrity Charity Poker Tournament

In samenwerking met Binance NFT Marketplace veilt Virtue Poker de “The Phil Ivey Golden Ticket NFT”. Deze unieke NFT geeft je toegang tot het pokertoernooi waarbij Ethereum-medeoprichter Joe Lubin, oprichter van Bianance Changpeng Zhao, NBA Hall of Fame-speler Paul Pierce, de welbekende YouTube Mr. Beast en Hollywood-acteur Vince Vaughn allen bij zullen aanschuiven.

De NFT-veiling zal zich op 27 juli 2021 afspelen op de Binance NFT Marketplace. Als je de NFT wint, mag je het toernooi rechtstreeks spelen op het volledig gelicentieerde Virtue Poker-platform. De winnaar van de NFT-veiling vergaart een plaats bij het 2021 World Series of Poker Main Event in oktober in Las Vegas. Dit evenement heeft een prijzenpot in de miljoenen en de winnaar kan ook $50.000 doneren aan een goed doel van hun keuze. Het toernooi heeft twee starttafels met drie spelers die van elk naar de finale gaan. Het evenement zal naast de privékanalen van de spelers ook worden gestreamd via Twitch.

Kort gezegd: er zijn tal van redenen om als pokerliefhebber te beginnen met Virtue Poker. Het platform combineert de voordelen van blockchain-technologie met cryptografie en een peer-to-peer netwerk. Het schudden, de kaarten en je inzet zijn transparant en uiterst veilig en het heeft een levendige community. Dus nogmaals, meld je hier aan, neem je welkomstbonus in ontvangst en begin met spelen.