Lezer, Sanam. Sanam, lezer. Dit Palmer Johnson’s SportYacht 170-serie werd in 2016 afgeleverd en is nu beschikbaar voor verkoop. Moeiteloos worden prestaties gecombineerd met stijl en comfort. Dit jacht meet 52,4 meter in de lengte en dobbert rond op het water met een algeheel exclusieve uitstraling. Het gevaarte is slechts door één keer privé in gebruik genomen sinds de aflevering en is nu helemaal gereed voor een nieuwe eigenaar, tegen een eerlijk ruilmiddel uiteraard.

Sanam

Wie het jacht betreed wordt gepast welkom geheten door het riante achterdek, compleet met een comfortabele lounge achter en een grote tafel in de buitenlucht voor informele diners. Binnen in de lounge op het hoofddek omlijnen grote ramen de kamer en uitklapbare balkons aan zowel de bakboord- als stuurboordzijde geven een ontspannen, modern en toch minimalistisch interieur.

Sanam

Een dubbele gastenhut bevindt zich vóór de formele eetkamer en is compleet met een eigen badkamer en een dagbed. Het trappenhuis en de lobby leiden naar de grote mastersuite met grote balken, die is uitgerust met grote raampartijen en werd voorzien van een inloopkast en een eigen badkamer. In totaal biedt het jacht onderdak aan 14 gasten, verdeeld onder 6 hutten.

Vooral de buitendekken van het opvallend gekleurde jacht bieden veel mogelijkheden. Op het voordek bevindt zich een groot zoutwaterzwembad met daarachter een bank om op te loungen. Terwijl het zonnedek is uitgerust met een jacuzzi, kunnen diegenen die op zoek zijn naar een andere vorm van ontspanning terecht onder de overdekte lounge om daar een film aan te zetten zodra de zon onder begint te gaan.

Comfortabel, snel en wendbaar

Vier zogeheten Seakeeper-gyrostabilisatoren zorgen voor extra comfort op de oceaan en dankzij twee dieselmotoren van 4.613 pk kunnen topsnelheden van 30 knopen behaald worden. Met een geringe diepgang van 2 meter kan Sanam enkele van de meest afgelegen locaties bereiken. De luxe sloep wordt nu aangeboden bij Burgess Yachts met een prijskaartje van €26,900,000. Klik hier om op een 360-graden tour te gaan.

Sanam