Dit jaar is een van de langverwachte openingen ongetwijfeld de legendarische Aman Resorts die dit voorjaar op het kruispunt van Fifth Avenue en 57th Street zijn deuren zullen openen voor New Yorkers. Deze gedenkwaardige gelegenheid van het uitstapje van Aman Resorts naar de grote appel valt samen met het 100-jarig jubileum van het Crown Building, waar het hotel is gevestigd. Gelukkig voor ons vieren ze niet alleen en bieden ze 100 mensen de kans om een ​​Aman Club-lidmaatschap te kopen.

Aman Resorts zit overal ter wereld

Wereldwijd heeft Aman Resorts meer dan 30 locaties in onder meer Japan, Marokko, Bhutan, Turkije, India, China, Vietnam, Italië en Indonesië. De keten is geliefd bij beroemdheden als Bill Gates, David Bowie, Mark Zuckerberg, prinses Diana en de Kardashians. Aman staat wordt geroemd om zijn buitenaardse luxe wellness-voorzieningen, maar is dan ook alleen bestemd voor de rijkste der rijken. Niet verrassend dat het meeste luxe hotel in New York aan hun merk verbonden is.

De New Yorkse toko huist 83 kamers zal ook 22 privéwoningen bevatten in samengang met buitenterrassen en verwarmde zwembaden. Ten minste één heeft een ongelooflijk uitzicht over Central Park. Het is gehuisvest in het historische Crown Building in Manhattan, twee blokken van Central Park.

Bewoners hebben toegang tot alle hotelfaciliteiten, waaronder een mega spa die drie verdiepingen beslaat en beschikt over een binnenzwembad van 20 meter, sauna en stoombaden, warme en koude dompelbaden, een buitenzwembad. terras met cabana, daybed en open haard. Andere voorzieningen zijn de clubs voor Aman-leden. Deze omvatten een ondergrondse jazzclub, een Japans restaurant, een Italiaans restaurant en een sigarenbar, die allemaal open zijn voor het publiek maar “speciaal” ontworpen zijn voor bewoners.

New York

Maar blijkbaar zijn al die elitaire voorzieningen niet genoeg voor iedereen. Het elite lidmaatschap heeft een startvergoeding van $ 100.000 en $ 15.000 per jaar hebben leden toegang tot een 24/7 privékantoor, upgrades, losse in- en uitchecktijden, on-demand spabehandelingen en toegang tot een privéclubruimte. Het privékantoor zorgt voor jouw reisplanning in alle wereldwijde Aman Resorts.

Aman

Alles wordt voor je gedaan, van het faciliteren van privécharters over land, over zee en door de lucht tot het vooraf plannen van unieke ervaringen in Aman-resorts. Deze 100 leden, ook wel oprichters genoemd, krijgen bevoorrechte toegang tot wereldwijde sportevenementen, modeweken en bezoeken achter de schermen aan ateliers van kunstenaars.

Exclusief lidmaatschap

Het overzicht van het lidmaatschapsplan legt uit: “Experts op het gebied van voeding, gezondheid en fitness zullen volledig op maat gemaakte, voortdurend evoluerende programma’s voor oprichters creëren, die voortdurende ondersteuning en begeleiding bieden naarmate hun welzijnsreis vordert, zowel binnen als buiten het pand.” Als u optimaal gebruik wilt maken van deze service, moet u de jaarlijkse contributie betalen vóór de opening van het hotel in NYC. Het lidmaatschap is van toepassing op zowel de NYC-club als wereldwijde eigendommen.

Aman Luxe hotel