Deze villa in Noordwijk is volledig ingericht volgens de idealen van meubel- en interieurontwerper Piet Boon. Hij pakte flink uit met deze villa, waar onder meer een jacuzzi, wijnkelder, bar én bioscoop deel van uitmaken. In slecht enkele minuten ben je al op het strand.

Noordwijkse villa ontworpen door Piet Boon

Piet Boon is een enorm gewaardeerde interieurontwerper. Studio Piet Boon, opgericht in 1983 door hemzelf en Karin Meyn, is inmiddels een wereldwijd gevestigde naam. Ze staan bekend om hun prachtige ontwerpen, zakelijke projecten, keukens en nog veel meer. Boon ontwierp in 2006 een limited edition-versie van de auto Range Rover Sport, welke in 2011 een tweede editie kreeg die uitgevoerd was in een gematteerde ‘two-tone’ combinatie in Off Black en Piet Boon Grey.

Piet-Boon-4

Deze strandvilla staat in de geliefde Zuidduinen van Noordwijk, op een steenworp afstand van het strand en de populaire Koningin Astrid Boulevard. Een echte A-locatie met alles erop en eraan.

Piet Boon

Verdeeld over de die woonlagen met in totaal een woonoppervlak van 303 m² zijn er 4 riante slaapkamers aanwezig in de strak ontworpen strandvilla. Na een welverdiend dagje strand kom je met je slippers binnen via de entree met natuurstenen vloer. In ruime living met open haard zie je meteen terug dat Piet Boon hiermee gemoeid is. Vanuit zowel de living als de woonkeuken heb je toegang tot een schitterend aangrenzend terras met veranda op het zuidwesten. Naast de veranda staat hier een multifunctioneel bijgebouw, thans ingericht met tweede zithoek en jacuzzi.

Souterrain met bar, wijnkelder en een bioscoop

Maar hetgeen om je echt over op te winden, bevindt zich in de onderverdieping. Dit staat namelijk geheel in het teken van vertier. Naast een verlichte bar is hier een bioscoop, wijnkelder met twee wijnklimaatkasten en twee grote inpandige garageboxen. Voor €3.300.000 wordt jij de rechtmatige eigenaar van dit alles. Voor meer info, beeldmateriaal of contact met de makelaar, verwijzen we je door naar Funda.

bioscoop bar Piet Boon