How I Met Your Mother bestaat al sinds 2005 en is één van de meest populaire komedieseries ooit gemaakt. In 2006, 2007 en 2008 mocht de Art Direction een Emmy Award in ontvangst en ook acteur Neil Patrick Harris werd in 2010 genomineerd voor een Golden Globe voor zijn rol als rokkenjager Barney Stinson. Patrick Harris en zijn man David Burtka hebben recent hun prachtig gerenoveerde herenhuis in Brownstone, NYC, op de markt gebracht.

How I Met Your Mother-Neil Patrick Harris verkoopt woning in The Big Apple

Gebouwd in 1907 en gekocht door het paar in 2013 voor $3,6 miljoen, stond het herenhuis in het verleden in het teken van een bed & breakfast. Om de woning woonbaar te maken voor de twee – en hun tweeling Harper en Gideon – was een renovatie nodig die ruim een jaar in beslag nam.

How I met your Mother-2

Foto: Compass

Het huis met vijf verdiepingen met in totaal 743 vierkante meter heeft in totaal 18 kamers, waaronder vier slaapkamers, evenals vier volledige badkamers en twee halve baden. Het interieur barst van de charme, gerestaureerd houtwerk en knipogen naar de liefde van het koppel voor filmografie . In haast iedere ruimte betreed je als het ware een nieuwe wereld.

How I met your Mother-5

Foto: Compass

De begane grond omvat een lounge met gashaard en een vintage bruine bar. Het volgende niveau omvat een grote, serene woonkamer, eetkamer en een keuken. Naast de keuken is een klein terras met ingebouwde barbecue terwijl de derde verdieping een bibliotheek en een grote slaapkamer met een spa-bad, het bovengenoemde balkon en een bubbelbad in de buitenlucht huist.

Foto: Compass

De bovenste verdieping beschikt over nog drie slaapkamers en twee badkamers en het kantoor van Harris. Beneden op tuinniveau van het huis is een groot kantoor dat wordt gebruikt voor het productiebedrijf van Harris en Burtka, samen met een thuisbioscoop met rode muren. Eenmaal ondergrond beschikt de kelder over een recreatieruimte, een wijnkelder, een fitnessruimte en veel opbergruimte.

Vraagprijs voor de klassieke woning in Brownstone, New York

Blijkbaar brengen ze tegenwoordig het grootste deel van hun tijd door in hun huis in de Hamptons, waardoor deze fijne locatie overbodig bleek. Zoals voor het eerst gemeld door de New York Times wordt de woning in de klassieke wijk Brownstone genoteerd voor $7,325,000 (iets meer dan €6,24 miljoen). De aanbieding is te vinden bij de makelarij Compass.

Foto: Compass

How I Met Your Mother

Foto: Compass

How I Met Your Mother

Foto: Compass